2777
2789
عنوان

از دیشب پلک روهم نذاشتم خواهرم رسما از خونش بیرونم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاری به اون خواهرت که قهری ندارم 

ولی این خواهرت چه طور میتونه بین شما فرق بذاره 🥲 اگر اون خواهره شما هم خواهری 

اگر اون مهمونه شما هم مهمونی 

ارتباطت با اینم کم کن 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

میدونی چیه؟ شما همیشه از خود گذشتگی کردین! 

من میرم تا خواهرم راحت باشه! 

خب دیگران اینو یاد گرفتن که شما میری تا بقیه راحت باشن! 

حالا همون رفتار خودتون رو به خودتون، تحویل میدن! 

برو تا راحت باشیم! 

خودت رو سرزنش نکن

ناراحت نباش

از این به بعد فقط و فقط خودت اولین فرد زندگیت باش

هر جا دوست داشتی برو

با هیچکس هماهنگ نکن

کاری ام به بقیه نداشته باش که هستن یا نیستن

ببین رفتار دیگرانم تغییر خواهد کرد🌱

میدونی چیه؟ شما همیشه از خود گذشتگی کردین! من میرم تا خواهرم راحت باشه! خب دیگران اینو یاد گرفتن که ...

با نظر شما خیلی موافقم.

چون تو این دو سال ایشون خودشون رو کنار کشیدن، بقیه ترجیح دادن به ایشون بگن.

به نظرم دیشب باید به خواهرزاده شون می گفتن به خاله ات بگو امشب ما اینجا هستیم.

اگر دوست دارن تشریف بیارن. 

باید میموندی و باهم روبه رو میشدین و این داستان یه جوری تموم میشد به خواهرت میگفتی میخوام یه جوری آشتی کنیم اون بنده خدا استرس داشته شما همو ببینین دوباره بحثی چیزی پیش بیاد به نظرم یه روز که اونا خونه ی پدرت هستن شمام برید مطمئن باش همدیگرو از نزدیک ببینید خیلی زود همه چیز حل میشه آدم باید گذشت داشته باشه حالا که شوهرتم مقصر بوده شما یه کم پیش قدم شو موقعیت رو جوری تنظیم کن این قهر تموم بشه

بچسب به شوهرت که از خواهری هم که داری میبینی آبی گرم نمیشهمن یه خواهر دارم که بهم تهمت ناروا زد و خو ...

منم عین خودتم خواهرم مجرده خیلی جاها اویل طلاقش کنارش بودم اما تا دوستاشو پیدا کرد منو ول کرد و وقتی کار پیدا کرد دیگ خونمم نیومد دلم بدجور شکست همه صدای شکستنه دلمو شنیدن ما کلا ۲تا خواهریم جالبه اصلا پشیمون نیست بخدا روزایی بود ک از بچهام بخاطرش گذشتم یا تو خونم چیزی نبوده کم خوردم ب اون برسه هروز خونه ی من بود اما تا یزره پر وبال گرفت دیگ اسممم نیاوورد

منم عین خودتم خواهرم مجرده خیلی جاها اویل طلاقش کنارش بودم اما تا دوستاشو پیدا کرد منو ول کرد و وقتی ...

اتفاقا خواهر من هم دو بار ازدواج کرده تو زندگی قبلش نون نداشت بخوره کنارش بودم بعد جدایی خودم و شوهرم از هر لحاظ کمکش بودیم اما از وقتی ازدواج دوم کرد کاری کرد که دلم برای خوبیهایی که در حقش کردم بسوزه