2777
2789
عنوان

چقدر دوست داشتم کارمند بانک شم هی همه گفتن برو فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 70 پست
این دقیقا ازمون بانک ملت بود...بانک صادرات لااقل درست عین ادم بود ازمونش ملت ک دیگه افتضاااااح بود د ...

چی بگم والا

انشالله هر چی صلاح تونه پیش بیاد

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

چقدره هزینه اش؟

سه برابر حقوقی که تالان تو حکمش خورده 

مثلا تو حکم ۱۰ خورده البته دانشگاه با کسورات میده بهشون یعنی نصف اینو میگیرن 

بعد مثلا دو سال خونده باشه میشه ۱۰ ضربدر بیست و چهار ماه ضربدر سه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز من حسابداری خوندم بازار آزاد باید کار کنی قید بانک بزن چون این تصور واهی که حسابداری بخونی تو بانک قبول بشی خیلی کمه واقعیت میگم ناراحت نشو لطفا

من مث بعضی کاربرای اینجا که  خیال پرداز هستن و واقع گرا نیستن طبق بازار کار الان جامعه رو بهت میگم اینکه حسابداری بخونی و بری بانک کمه چون متقاضی زیاد داره بانک اونم مخصوصا برای خانوما امسال متقاضی بانک که خانوم بودن زیاد بود 

فرهنگیان هم حقوقش اولش حقوق دانشجو معلم هست و پنج تومنه و بعد از ۲۳ سال کار فوقش ۱۵ تومن گیرت میاد کل خانواده ام فرهنگین و طبق تجربه خانوادگی مون میگم هم پدر هم مادر ۲۵ سال به بالا برای دولت کار کردن حقوق شون رو هم ۳۰ تومن هم نیس کمه اما برای خانوم هم به صرفه هست هم امن هم با پرستیژ خوب 

سه برابر حقوقی که تالان تو حکمش خورده مثلا تو حکم ۱۰ خورده البته دانشگاه با کسورات میده بهشون یعنی ن ...

از اداره پرسیدم سه برابر دریافتی هست نه سه برابر حکم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

من بابای دوستم از ۷ میره تا ۱ و ۲ هر روز ۵شنبه ها کم تر چجوری پس معلما زمان ما هر روز میومدن سر کلاس ...

دبیرا هر روز کلاس ندارن

معلم ابتدایی باید هر روز بره

شما بهترین کار رو ول کنی بری کارمتد بانک 

الان کارمتد بانک شدن مثل سابق نیس 

بانکها دارن الکترونیکی میشن کو دیگه بانک اصلا میری بانک میبینی فقط نهایت ۳ نفر کارمند داره عزیزم و اینکه بانک استخدام شدن ب این راحتی نیس 

شما این کارو ول کنی فردا پس فردا اصلا استخدام بانکم نمیشی بخاطر شرایط جوی مملکت ما برو ببین و بخون شرایط چطوریه و اولویت چ کسانی هستن آیا شما اون شرایط رو دارین عزیزم 

لطفا این اشتباه رو نکن و معلمی رو ول نکن حیفشه 

طرف ما کم کم بانک ها جمع میشن 🤕چون بانکها الکترونیکی شدن حتی صدور کارت

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
انصراف نده دیگه گذشت

میتونم بدم اونش مسئله ای نیست

دانشگاه ازاد با سوابق راحت قبول میکنخ

میتونم بدم اونش مسئله ای نیستدانشگاه ازاد با سوابق راحت قبول میکنخ

تضمینی نیست استخدام بانک شی

من حسابداری ازادم نا امید شدم با حرفای اینجا هی میگن نمیشه فلان

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
2810