2777
2789
عنوان

چقدر دوست داشتم کارمند بانک شم هی همه گفتن برو فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 70 پست

اگه رشتت انسانیه همون دبیری فرهنگیان باکلاس ترین رشتست اشتباه نکن

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو همون آزاد بخون بانک بروبه درد معلمی نمیخوری

از کجا فهمیدی به درد معلمی نمیخورم؟ 😄

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

کارمند بانک بودن اصلا شغل با کلاسی نیست

وا چرا؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

عزیزم در کنار معلمی میتونی شغل دوم داشته باشی به راحتی اب خوردن

فکر کردی استخدام بانک شدن به این اسونی هاس؟؟اصلا تو فکر میکنی ازمون دادن فایده داره ؟؟؟

من هفته پیش ازمون بانک دادم

سوالاتش یه جوری بود انگار توقع داشت تمام لیسانس ها رو باهم داشته باشی

روی دفترچه ها هم امضا گرفتن ک قبول سدن ربطی ب ازمون نداره و دست خود بانک ملت هست...یعنی تو صد هم بزنی میتونن تورو نخوان

اگه رشتت انسانیه همون دبیری فرهنگیان باکلاس ترین رشتست اشتباه نکن

ریاضی بودم

من معلم بودم، بعد بانک قبول شدم امدم بانک ولی سالها قبل

ولی الان نمیشه نقد و ول کنی بچسبی به نسیه

بانک ها الان استخدام ندارن

اگر هم استخدام کنن از نیروهای قراردادی خودشونه که استخدام می کنن

با اینکه به نظر منم بانک بهتره

ولی پیشنهاد نمی دم معلمی رو ول کنی

چون ممکنه این از دست بدی و به اون هم نرسی

فعلا کار منطقی کردی

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
عزیزم در کنار معلمی میتونی شغل دوم داشته باشی به راحتی اب خوردنفکر کردی استخدام بانک شدن به این اسون ...

ای وای چه بد

حالا انشالله که قبول میشین

من معلم بودم، بعد بانک قبول شدم امدم بانک ولی سالها قبلولی الان نمیشه نقد و ول کنی بچسبی به نسیهبانک ...

معلم رسمی بودین؟ 

الان من هر چی بگم کاربرا میریزن سرم که نه اله و بلهولی هیچ تضمینی نیست بتونی استخدام بانک بشی ... چو ...

موافقم هفته پیش ازمون بانک دادم

من ک ارشد نخونده دانشگاه شیراز روزانه قبول شدم 

عمرا بانک قبول شم

اینقدررر سخت بود

اخرم تعهد گرفتن ک قبول شدن فقط با اختیار بانکه ربطی ب ازمون نداره

جفتشون برای من یک شکل هستن به نظرم دبیری با کارمند بانک هم کلاسشون در یک حده اگر علاقه نداری تو رو خ ...

نه واقعا دبیری  و بچه ها رو دوست دارم

به خاطر حقوقش گفتم

عزیزم راه فرهنگیان و ادامه بده از کجا معلوم استخدام بانک بشی؟  حتی الان عمه‌ی دوستم که باباش شهیده  سه ساله همش امروز و فردا میکنن واسه استخدامیش هرسری هم که آزمونش میاد آزمونشم میده ولی هیچی به هیچی..

2810