2777
2789
چه مرگشونه این مردا آقا درد و عوارض عمل و ما باید بکشیم

والا نمیدونم تازه راضی هم نیست از شکمم البته به زبون نمیاره ولی خب من میبینم که خوشش نمیاد با این حال نمیذاره بگم میگه لازم نکرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه مرگشونه این مردا آقا درد و عوارض عمل و ما باید بکشیم

اره بخدا مال من گذاشت بدم سز الانم نمیزاره بدم جراحی....بهم میگه این است جراحی رو بیاری پوستتو میکنم ....دیشبم یه عالمه از دستم گریه کرده😂😂

ای بابا میگم شاید بعد از انجام عصبی شده تحقیق هم نکردید بدونید ؟

تو همون مرحله اولیه که پیشنهاد دادم و پافشاری کردم همچین برگشت و چنان چشمی برام گرد کرد که دیگه به مراحل بعدی نرسید😁

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
واژن فرق نمیکنه ولی زیر شکم میاری

حالا من با دوتا زایمان طبیعی یه درصد شکم ندارم ولی این واژن رو مخمه. ..حالا میگه تازه زایمان کردی صبر کن بهتر میشی ....درحالیکه میگه خوبی قسمش دادم😂😂

تو همون مرحله اولیه که پیشنهاد دادم و پافشاری کردم همچین برگشت و چنان چشمی برام گرد کرد که دیگه به م ...

نه مال من دوست بار گریه و زاری کنم راضی میشه ...اصلا اعتماد به نفس ندارم

حالا من با دوتا زایمان طبیعی یه درصد شکم ندارم ولی این واژن رو مخمه. ..حالا میگه تازه زایمان کردی صب ...

خوش به حالت که شکم نداری شکم من مثل شکم پیرزنای نود ساله شده پوستم آویزون شده زیرشکم درآوردم با کلی ترک 😭😭

خوش به حالت که شکم نداری شکم من مثل شکم پیرزنای نود ساله شده پوستم آویزون شده زیرشکم درآوردم با کلی ...

من خودمم به همین خاطر گرفتم سز ...شوهرم خودش بدنسازه نداشت برم. ...حالا هم نمیزاره برم عمل کنم

میگه فرقی با قبل زایمان نداری ولی من به شدت به س زارینی ها حسودیم میشه

خیلی درد داره ن مرد جماعت ارزشش رو داره ن خودت تحملش رو بیخیال حساس شدی روز ب روز جمع تر و بهتر میشی

ورزش کن

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...