به_سوی_خوشبختی مدیر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 2966 عنوان طلا سر به فلک کشید | مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 83 پست داریم بدبخت میشیم یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟ یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ امروز | 13:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fari_december عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1933 برادرم تحت فشارم گذاشته که پول لازمم بهم بده۱۳۰گرمم بیشتر نیست برای هرگرمش من کلی زحمت کشیدم وپول جم ... مجردی؟؟ کاش بره از یکی دیگه پول بگیره آخه کی از یه دختر پول میگیره
به_سوی_خوشبختی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 2966 برادرم تحت فشارم گذاشته که پول لازمم بهم بده۱۳۰گرمم بیشتر نیست برای هرگرمش من کلی زحمت کشیدم وپول جم ... نفروش چقد قرض داری؟ یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟ یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟
ماریا453986 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 336 به جهنم طلا برام مهم نیست بقیه چیزا گرون نشن همه چی گرون شده. دلار ، طلا ،ماشین، مرغ،گوشت،لبنیات،میوه . . . فقط یه بنزین مونده اونم که در راهه
soron عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 3416 همه چی گرون شده. دلار ، طلا ،ماشین، مرغ،گوشت،لبنیات،میوه . . . فقط یه بنزین مونده اونم که در راهه 🥲 چه بدبختیم گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 9365 صبر کن چقد داری؟ ۱۳۰ خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 9365 مجردی؟؟ کاش بره از یکی دیگه پول بگیره آخه کی از یه دختر پول میگیره اره مجردم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 9365 نفروش چقد قرض داری؟ قرض ندارم برادرم میگن بدن بهم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
toscka عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 2578 حیف کاربریم رو دوست دارم 🤐🤐🤐مجبورم سکوت کنم عع چ قدیمی 14سال عضوی
بانوووهن عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 2378 حیف کاربریم رو دوست دارم 🤐🤐🤐مجبورم سکوت کنم ماشاالله از ۸۹اینجایی😍🥰 دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
r_a_h_a_1370 عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 4840 برادرم تحت فشارم گذاشته که پول لازمم بهم بده۱۳۰گرمم بیشتر نیست برای هرگرمش من کلی زحمت کشیدم وپول جم ... اگر مجبوری بدی حداقل پول نده طلا بده طلا پس بگیر
بانوووهن عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 2378 https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12928497&slug=%DA%86%D8%AC%D9%88%D8%B1%DB%8 ... بازنشد برامن دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 1953 حیف کاربریم رو دوست دارم 🤐🤐🤐مجبورم سکوت کنم دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم حیف با ازادی نمیشه نظرمونو بگیم حیف توسکوتمون خیلی حرفه🖤