2777
2789
عنوان

واقعا امروز فهمیدم بچه دوم نعمته

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 63 پست
اگر همه چیزم داشته باشه میشه یه بچه ی لوس که عرضه به دست آوردن نداره فقط چشمش به جیبه خانوادشه هرچیز ...

من نشدم ..

هیچکس از پول نمیترسه 

عاشق پول هست 

شما فکر میکنید بی پولی بی عرضگی نمیاره ؟

یا حد متوسط پول نمیاره؟

اتفاقا میاره 

بی پولی 

و نرسیدن به چیزی که میخوای اونطرف کشور با پول هست 

اینجا با ازمون هست 

افسردگی میاره 

بعد افسردگی میاره بی عرضگی 

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همه چیز به پول و ثروت زیاد نیست

پول تحصیل میاره

شخصیت میاره

چندتا کتاب خوندم 

کافکا 

صادق هدایت 

همه چی !

همه شون از فقر مردن .. 

اخرشم کتابشون نوشتن کاش پولدار بودیم به عشقمون میرسیدیم .. 

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

مشکل اینه بچه های الان یه مشت نازپرورده لوس بار اومدن.

بچه لوس که میگید یعنی نازک پرورده 

جامعه الان بد شده بایدم اینطور باشه 

باید ناز کشید تا بچه باهات دوست بشه 

اغوش بکشی و همیشه یکم سکوت کنی تا بیرون اسیب نبینه ..

مشکل اینه بچه های الان یه مشت نازپرورده لوس بار اومدن.

من دهه شصتی هستم با کوچکترین امکانات بیشترین شادی ها را کردیم خودمون تلاش کردیم خیلی خانواده ها بودن فقیر تعداد بچه زیاد الان ماشالله به بهترین جاها رسیدن با تلاششون.الان دیگه پدر و مادر میگن باید به دنیا اوردی فکر زن گرفتنش و شغلش و همه مخارج بزرگسالی هم باشی وگرنه ظلمه عملا بچه فقط باید اماده بخوره تلاش هیچی

چهار سال ونیم نینیم اوایل اردیبهشت دنیا میاد🥰پسرم لحظه شماری میکنه میگه باید بغل من بخوابه من باید ...

اخی عزیزم😍😍😍منم صبر کردم ۴سالش بشه اقدام کنم برای بعدی

خدا❤️
من دهه شصتی هستم با کوچکترین امکانات بیشترین شادی ها را کردیم خودمون تلاش کردیم خیلی خانواده ها بودن ...

دقیقا حرفتون حقه.دایی های منم دهه شصتین توی فقر هم بودن و تابستونا دستفروشی میکردن الان ماشالله رسته های بالا شغل های عالی بهترین زندگی وامکانات دارن.یه خانواده میشناسم توی اوج فقر ۷تا از بچه هاش پزشکن ماشالله

محبت فرق میکنه تا فراهم کردن کلی امکانات دوست عزیز

محبت بدون رفاه من ندیدم 

رفاه محبت میاره ...

شما فقیر شدی اعصابت میزونه؟

شما چک داری نمیتونی پاس کنی میتونی محبت کنی ؟ 

درون انسان پر از تغییر هست اونم محیط تاثیر میزاره 

مرد خونه ات میاد میگه ک پول ندارم 

خود ب خود استرس میگیری به بچه اتم انتقال میدی ..

از عاطفه ات یک مدتی سرد میشی

نمیدونم شاید من حرفمو نمیتونم انتقال بدم

من نشدم ..هیچکس از پول نمیترسه عاشق پول هست شما فکر میکنید بی پولی بی عرضگی نمیاره ؟یا حد متوسط پول ...

عزیزم قرار نیست همه مثله شما باشن که 

درسته پول خوبه ولی قرار نیست بچه رو غرق پول کرد باید خودشم تلاش کنه بدست بیاره لقمه آماده نباشه

خدا❤️
دقیقا حرفتون حقه.دایی های منم دهه شصتین توی فقر هم بودن و تابستونا دستفروشی میکردن الان ماشالله رسته ...

دقیقا.یکی از فقیرترین اقوام ما با تعداد بچه های زیاد الان پروفسور و استاد دانشگاه و بزرگترین پزشک های کشور هست یا یکیش مادرش میگفت نداشتم غذا برای مهمون سرزده خیلی فقیر الان از کله گنده های کشوره بقیشون تاجر و ثروتنمد به عرضه بچه بستگی داره تلاش کردن و به همه جا رسیدن

2810