2777
2789
عنوان

واقعا امروز فهمیدم بچه دوم نعمته

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 63 پست

پسر منم یه سالشه همش دنبال اینه که بازی کنه 

دخترعموشو که میبینه بال درمیاره انقدر ذوق میکنه همه ماها رو فراموش میکنه...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
دقیقا.موج عجیبی راه افتاده که بچه رو میکوبن یا خیلی راحت از سقط جنین حمایت میکنن.بچه با خواهر وبرادر ...

دقیقا من خودم الان خواهر ندارم و فاصله سنیم با برادرم خیلی زیاده اصلا همو درک نمیکنیم

خدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بودجه مالی وبین المللی چیه😂😂

کتاب فرزند اوری از پنج نگاه رو توصیه میکنم

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

الان دشمنای خونی بچه که جدیدا زیاد هم شدن میفتن رو سرت که تک فرزندی خوبهولی واقعیت رو گفتی عزیزم منم ...

وای الاهی بگردم😍خداحفظش کنه عزیزم فاصله سنیشون چقدره؟

خدا❤️
دیگه کلا طرفدار تک فرزندی یا کلا بدون فرزندی هستن.فکر میکنن یا بچشون اینده بتونه ملیاردر بشه یا نبای ...

درسته میشن یه مشت بچه بی مسئولیت که همه چی براشون فراهم بوده.حالا بگی سگ وگربه بیارم همه میان به به وچهچه.خدازده های غرب زده

کسایی که مدام میگن تو رفاه عالی باشه.اتفاقا همچین بچه هایی آینده شون خراب میشه.بچه باید یه جاهایی بج ...

من اینجا چند نفر فقیر دیدم واس ی تکه نون آه کشیدن !!

بچه سختی بکشه مقایسه گرا میشه

میگه که من این سن ندارم 

اون سن من رو داره ولی همه چی داره!

بچه میشه عقده ای !

فرزند پولدار تلاش میکنه که پولدارتر بشه

فرزند فقیر تلاش میکنه که معمولی بشه 

فرزند متوسط ام تلاش میکنه که پولدار بشه

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

۴سال ک عالیه برا من شد ۸سال خیلی پشیمونم چرا زودتر نیاوردیم

بازم از تک فرزندی بهتره .منو خواهر کوچیکم ده سال تفاوت داریم الان اینقد همدم کرفیقیم ببا هم وقتی با خواهرام جمع میشیم خونه مامانم تا صبح میخندیم و میرقصیم

کتاب فرزند اوری از پنج نگاه رو توصیه میکنم

این کتابا رونخون نویسنده این کتابا خودشون توپیری وکوری تک تنها تویه واحدخالی مردن درحالی که بوی تعفنشون همه جاروب داشته 

هزاران نظریه دادن برای داشتن بچهای کمتر وکمال گرایی توی تربیت بچه درصورتی که توجوامع خودشون عکسش رو ترویج میکنن

من اینجا چند نفر فقیر دیدم واس ی تکه نون آه کشیدن !!بچه سختی بکشه مقایسه گرا میشهمیگه که من این سن ن ...

اگر همه چیزم داشته باشه میشه یه بچه ی لوس که عرضه به دست آوردن نداره فقط چشمش به جیبه خانوادشه هرچیزی به اندازه خوبه

خدا❤️
2810