2777
2789

ضرری نداره ؟

باعث میشه زخم درمان بشه 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله من قارچ داشتم با دارو درمان نشد شستشو دادن تاثیر خیلی خوبی داشت

من عفونت قارچی و زخم دارم 

روی زخم هم تاثیر یمزاره ؟ 

خیلی وقته چند دوره دارو میخورم درمان نشدم 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
میشه بیشتر توضیح بدی چجوریه هزینش چقده آیاعفونت کامل برطرف میشهمنم زخم دارم

عزیزم شما برا زخمتون چه کاری پیشنهاد داده پزشک؟

من هر جا میرم یه چیز میگن شست و شو رو هم تو نت فهمیدم هست حالا یه جارو پیدا کنم که انجام بدن خوبه 

خب برا زخم اینا dbdپلاسما یا آر اف فک کنم انجام میداده باشن ، شستشو رو نشنیدم عزیز ، فریز نکردید ؟

چون باردار نشدم تاحالا  گفتن که انجام ندم فریز 

یکی گفت با زخم باردار شو ک دوست ندارم خودم 

یکیم اوزون تراپی پیشنهاد داد 6 جلسه ک پولشو ندارم 

نمیدونم دیگ باید چیکار کنم 

عزیزم شما برا زخمتون چه کاری پیشنهاد داده پزشک؟من هر جا میرم یه چیز میگن شست و شو رو هم تو نت فهمیدم ...

من چند ماهه پیش کرایو کردم بعد از دوماه دوباره رفتم معاینه دکترگفت زخمت کامل برطرف نشده باید دوباره برات کرایو کنم منم هزینشونداشتم

من چند ماهه پیش کرایو کردم بعد از دوماه دوباره رفتم معاینه دکترگفت زخمت کامل برطرف نشده باید دوباره ...

کرایو همون فریز هست درست ؟

چون باردار نشدم تاحالا گفتن که انجام ندم فریز یکی گفت با زخم باردار شو ک دوست ندارم خودم یکیم اوزون ...

عه چرا فریز و گفتن چون باردار نشدین انجام ندید ؟ من خودم فعلا با یه جلسه dbd پلاسما اینا عفونت ام بهتر شده ، اما زخم نداشتم خدارو شکر ، با خودم میگفتم خب برم فریز دفعه بعد

عه چرا فریز و گفتن چون باردار نشدین انجام ندید ؟ من خودم فعلا با یه جلسه dbd پلاسما اینا عفونت ام به ...

میگن ممکنه بعدش باردار نشین 

2810