2777
2789
عنوان

دخترا کات کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 41 پست
وایییی منممم اتفاقا منم هنوز مجازیم با این تفاوت که ۱۸ سالمه از لحاظ منطقی اصلا من و اون شخص بهم نمی ...

اخه من اگه کراشم باشه جلو خودمو میگیرم کسیو فالو نکنم و اینا ولی ن ک کراش ندارم رو ظاهرش هی تو دلم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من اگه کراشم باشه جلو خودمو میگیرم کسیو فالو نکنم و اینا ولی ن ک کراش ندارم رو ظاهرش هی تو دلم ن ...

عکسش بزار بگیم کات کنی یا نه 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
اخه من اگه کراشم باشه جلو خودمو میگیرم کسیو فالو نکنم و اینا ولی ن ک کراش ندارم رو ظاهرش هی تو دلم ن ...

منم چندماه ازم کوچیک تره بعد ظاهرش بدنیس ولی درکل از لحاظ منطقی اصلا باهم جور درنمیایم توی تاپیک که گفتم لطفاً بیاین توضیحش دادم

ببین یچیزی هم هست

پسره تازه تو سن بلوغ ظاهرش بعدا خیلیی عوض میشه

پشیمون نشی بعدا😂

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 
ن پارسال هم باهاش بودم ولی خیلی بدتر بود فکر کردم بهتر شده بک زدم دیدم ن انچنان

باشه ولی بازم کوچیکه چندسال دیگه ظاهرش جا افتاده تر میشه 

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 
منم چندماه ازم کوچیک تره بعد ظاهرش بدنیس ولی درکل از لحاظ منطقی اصلا باهم جور درنمیایم توی تاپیک که ...

چی بهت گفته دلت شکسته؟

2810