2777
2789
اگر زراعت کنند و هرساله برداشت کنند پولدارن اگر زمین اونجا افتاده باشه بخور نمیر گیرشون بیاد انگاری ...

هرسال زراعت میکنن دیگه عزیزم هرسال چند میلیارد به اموالشون اضافه میشهو میدن به خونه و ماشین

ی سالم محصول رو افت بزنه هیچیشون نمیشه چون درآمد های دیگه ام دارن فرقش اینه نمیتونن واحد های بیشتری بخرن و چند مدل بالاتر ماشین بخرن 

اصلا بخور نمیر و...نیست😂

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)
نمیفهمم منظورت رو؟ چه طوریه که یک زمین یاچند زمین یک درامد داره

😐عزیزم خب شما میتونی سالانه یا فصلی زمین رو اجازه بدی 

فکرشو کن حالا یک قطعه زمین بزرگ داشته باشی مثلا ۷ هکتار اون طرف بخواد ۱ هکتار رو از شما اجازه کنه بقیش میمونه بقیشو ام میتونی ب بقیه اجاره بدی 

اگه چند زمین ام داشته باشی ب همین روال 

خب ما زمین های کشاورزیمون اجاره میدیم یعنی کاری باهاشون نداریم بخاطر این گفتم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرسال زراعت میکنن دیگه عزیزم هرسال چند میلیارد به اموالشون اضافه میشهو میدن به خونه و ماشینی سالم مح ...

من نگفتم بخور نمیره گفتم بعضی زمین ها مرغوبه هرسال زراعت میکنن خیلی هم خوب بعضی زمین هازیاد مرغوب نیست فقط زمینشون ارزش داره

😐عزیزم خب شما میتونی سالانه یا فصلی زمین رو اجازه بدی فکرشو کن حالا یک قطعه زمین بزرگ داشته باشی مث ...

بله میدونم ماهم فصلی اجاره میدیم ولی حرفم اینه بعضی ها مامانم اینها زمین هاشون ابش کم بود خیلی درامدی درنمیومد فروختن

بله میدونم ماهم فصلی اجاره میدیم ولی حرفم اینه بعضی ها مامانم اینها زمین هاشون ابش کم بود خیلی درامد ...

خب همون دیگه زمینی که امکانات داشته باشه قطعا گرون تره 

ما زمینامون آبکشی داره خام حاصلخیز و مرغوبیم داره متراژشونم خوبه بخاطر همین میگم درآمد خوبی دارن 

با اینکه شغل پدرم کلا این نیست

میلیاردی درامدتون؟ مابه زور سیصد میشه

بستگی داره فروش اون فصل و حالا چیزی که اونا میکارن چجوری باشه ما فقط زمین بهشون اجاره میدیم 

نمیدونم حقیقتش شغل پدرم کلا یه چیز دیگست فقط زمینارو اجاره میده 

میگم اخه یکی از دوستام پدرشون زمین بزرگی دارن هر سالم تغریبا کشت دارن ولی خب هنوز مستاجرن و پولدار ن ...

دقیقا همینطوره الان وضع یجوری شده زمین رو نمیشه فروخت یا خریدار نیست یا میزنن سر قیمت در واقع اون سرمایه هم بلااستفاده است

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه