2777
2789

دو ساله نامزدیه قبلا دوست صمیمیم بو. از طریق من نامزد برادرسوهرم شد ولی تا نامزدی شد کلا منو یادش رفت یه لار یه چیزی بهش گفتم گفت به تو ربطی نداره و قهر شد.  بلاک کرد منم کلا کاری به کارش نداشتم تا این دوسال ولی نگو اون آشغال هی میره پشت سر من دروغ میبنده و برادرشوهرمو پر میکنه اومدم مثلا آشتی کنیم خیلی بی احترامم کرد دعوامون شد

علاوه بر اون من تا الان هر جاااا ک خانوادشو میدیدم بهترین برخورد بخترین احترام ولی وقتی بهش گفتم من بی احترامی نکردم گفت هنر کردی؟؟؟

حالا تو یه مراسمی خانوادشو دیدم واقهیتش با مامانش احوالپرسی نکردم چون تو مراسم قبلی تا منو دید روسو کرد اونور 

خواهرشم کلا باهتم خیلی بد برخورد کرد

حالا مامانش به مادرشوهرم گفته ک عروست منو دیده احوالپرسی نکرده ما مشکلی نداریم و فلان

ولی از اونشبی ک دعوا شد قیافه گرفتن برام

الان واقعا من چیکار کنم

وقتی احترام کردم جاری احمقم وظیفه دونسته من نمیخوام دیگه احترام کنم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بهش گفتی که انقدر بهش برخورد؟

نمیخوام موضوعو بار کمم

یه بنده خدایی باهامون رفت و امد داره گفتم محلش نزار این خیلی ادم پررویی گفت به تو ربطی نداره

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

بنظرم کاش با مادرش احوال پرسی و اینا میکردی 

کلا با همشون احوال پرسی کن سلام علیک اما سر سنگین 

دیگ صمیمیت و فقط احوال پرسی فرق داره

بعد خیلی روش زوم نکن بیخیالش دوران نامزدی و جوگیری های مسری اگ درس نوشته باشم🤭😁

برات مهم نباشه محل نزار

منظورم ختنوادشه

خودشو ک محل نمیزارم عمرا

شما که جای پات ازون سفت تره حتما حرفتم اعتبارش بیشتره رفتارا‌شو براشون بگو

گفتم کلا همه چیو میدونن

ولی خانواده شوهرم کلا منو دوست ندارن 

اشتباه اولت آشنا کردن اون با برادر شوهرت بود

اون ک بزرگترین اشتباهم بوده تو زندگبم