2777
2789
عنوان

خانم های متاهل شاغل میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 24 پست
منو همسرم پولامون ی کاسه سهرچی جمع میکنیم باهاش خونه و ماشین و طلا میخریمطلاها مال منه خونه ها هم نص ...

عزیزم حقوق هاتون بهم نزدیکه؟ 

من دوست دارم مخارج و ... از درآمد مرد باشه ولی خب منم خیلی رعایت میکنم

عزیزم آخه یه بار بهش گفتم اما میگه من درآمدم کمه و ....خب من دارم این همه سختی میکشم و استرس های زیا ...

خب عزیزم وقتی صحبت کردی و دیدگاهشو فهمیدی این میشه همون شناخت تو نظرتو میگی اونم همینطور بعد خودتون فکر میکنید ببنید میتونید اینطوری با شرایط هم کنار بیاید یا نه اگر نه که میگید و کات میشه اگر اره که دو دوتا چهارتا تونو میکنید دیگه به یه تواهمی میرسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم وقتی صحبت کردی و دیدگاهشو فهمیدی این میشه همون شناخت تو نظرتو میگی اونم همینطور بعد خودتون ...

آخه اصلا دوران نامزدی و خواستگاری حرفی از حقوق من نمیزد و من خیلی خوشحال بودم

راستش اصلا نمیتونم بپذیرم که مرد روی حقوق خانومش حساب کنه و مثل یه خط قرمز میمونه برام

آخه اصلا دوران نامزدی و خواستگاری حرفی از حقوق من نمیزد و من خیلی خوشحال بودمراستش اصلا نمیتونم بپذی ...

پس همینو بهش جدی بگو بگو اگر شوخیه لطفا تمامش کن اگر جدیه من این رو نمیتونم بپذیرم یا میپذیره یا نمیپذریره دیگه