2777
2789
سفره صلوات بابد چه جوری باشهآداب نمازش چه جوریهبرای شفا ام خوبه؟

بله عزیزم ما برای شفای پدرم خوندیم

سفره صلوات رو ما از یکی قرض گرفتیم چنتا کیسه تسبیح داشت تو هر کیسه۱۰۰ تا تسبیح.هر کیسه رو یکی برمیداشت و صلوات میفرستاد.بالای۱۰هزارتا صلوات میشد

سرسفره شیرینی یا شکلاتم باید باشه برای تبرک همه بردارن.ما یدونه آب معدنی هم گذاشتیم که بدیم ب مریضمون

نماز حاجتشم اینجوریه

چهار رکعت (دو نماز دورکعتی)

در رکعت اول بعد از حمد ۱۱ بار سورۀ توحید

در رکعت دوم بعد از حمد ۲۱ بار سورۀ توحید

در رکعت سوم بعد از حمد ۳۱ بار سورۀ توحید

در رکعت چهارم  بعد از حمد ۴۱ بار سورۀ توحید

بعد از سلام نماز دوم ۵۱ بار سورۀ توحید

۵۱ بار «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد» را بخواند

و سپس به سجده برود و ۱۰۰ بار «یاالله، یاالله» بگوید و هرچه می‌خواهد از خدا درخواست کند.

پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمود:

اگر از خدا بخواهد که کوهی را نابود کند کوه نابود می‌شود؛ نزول باران را بخواهد به‌یقین باران نازل می‌شود؛ همانا هیچ‌چیز مانع میان او و خداوند نیست؛ خداوند متعال بر کسی که این نماز را بخواند و حاجتش را از خدا نخواهد غضب می‌کند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالت من اینو نمازو زیاد خوندم ولی ازش حاجت نگرفتن نمیدونم چراحتما پاکی که برات شده خوشبحالت التم ...

اینجور نگو عزیزم

ما واقعا تو شرایط اضطرار بودیم

دلمون شکسته و تمام امیدمون قط شده با تمام وجود از خدا خواستیم لطفش شاملمون شد بهمون داد

اونم زنده موندن پدرم بود

و الا منم یه گنهکار روسیاهم عین خیلیا😅

شمام هرحاجتی داری براش دعا میخونی نمازحاجت میخونی مطمعن باش بی فایده نیس و ثواب خیلی زیادی داره

شاید فعلا ب صلاحت نیس و وقتش نرسیده

شایدم باید مث ما ته خط باشی عین کسی میخاد غرق شه با تمام وجود میخاد خدا نجاتش بده اینجوری بخای

خوشبحالت من اینو نمازو زیاد خوندم ولی ازش حاجت نگرفتن نمیدونم چراحتما پاکی که برات شده خوشبحالت التم ...

سفره صلواتم خیلی خوبه ما چنبار تو خونمون انداختیم

دورش نشستیم صلوات فرستادیم.جدا از حاجت روایی آرامش قلبی عجیبی ب آدم میده

اینجور نگو عزیزمما واقعا تو شرایط اضطرار بودیمدلمون شکسته و تمام امیدمون قط شده با تمام وجود از خدا ...

خداروشکر که شد براتون 

شاید 

منم به خوندن ادامه میدم 

انشاالله که خدا حاجته منم بده با این نماز

خیلی طلف کردی گلم❤️

سفره صلواتم خیلی خوبه ما چنبار تو خونمون انداختیمدورش نشستیم صلوات فرستادیم.جدا از حاجت روایی آرامش ...

اینو تا حالا امتحان نکردم 

انشاالله که قسمت باشه اینکارو هم انجام بدم