2777
2789
عنوان

اینجا خیاط داریم

27 بازدید | 7 پست

سلام خانما 

کسی هست که خیاط باشه ودرآمد داشته باشه؟

من چند ساله دوس داشتم ی چی یاد بگیرم ولی نمیدونستم چی برم یکی دوماهه تصمیمو گرفتم برم دوره خیاطی ولی شوهرم میگه ول کن وبه دردت نمیخوره

ولی خب خودم خیلی دوس دارم ی حرفه ای یاد بگیرم

من خیاطم ولی علاقه مند نیستم بهش اگرنه مشتری هم دارم.

اگ در مرحله اول علاقه مندی بهش پس بدون حتما هم یاد میگیری و هم درآمد خوبی ب دست میاری.

الان من خودم شیک ترین مانتو ها و لباس مجلسی هارو برای خودم میدوزم با کمترین هزینه برای کسی هم بدوزم خیلی پولش خوبه

لایک نکن خیرشو ببینی
من خیاطم ولی علاقه مند نیستم بهش اگرنه مشتری هم دارم.اگ در مرحله اول علاقه مندی بهش پس بدون حتما هم ...

چقدر خوب و حیف که علاقه نداری 

اره جدیدا بش علاقه پیدا کردم خیلی زیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر خوب و حیف که علاقه نداری اره جدیدا بش علاقه پیدا کردم خیلی زیاد

اره عزیزم علاقه ندارم بهش

ولی خب چاره هم ندارم باید ازش درامد داشته باشم منتظرم پسرم یکم بزرگ بشه تا بتونم دوباره شروع کنم

مثلا برای مشتریم یه دست کت شلوار میدوختم یکی دو هفته طولش میدادم چون اصلا حوصله ندارم ولی خب کارم تمیزه 

و پولش هم خوبه.

لایک نکن خیرشو ببینی
اره عزیزم علاقه ندارم بهشولی خب چاره هم ندارم باید ازش درامد داشته باشم منتظرم پسرم یکم بزرگ بشه تا ...

ماشالله ان شالله علاقه پیداکنی وادامه بدی عزیزم 

از بیکاری خیلی بهتره خداییش

ماشالله ان شالله علاقه پیداکنی وادامه بدی عزیزم از بیکاری خیلی بهتره خداییش

عزیزم خیاطی هم مثل ارایشگری خیلی پر دارامده

اول ارایشگری بعد خیاطی

چون الان خانوما خیلی ب سر و وضع و لباسشون میرسن برای همین شغلای پر درامدی هست.

منم بخاطر درامدش نمیخام فراموشش کنم و بزارم کنار حیفه واقعا.

شما هم حتما اموزش ببین و کار کن و لذت شو ببر

لایک نکن خیرشو ببینی
عزیزم خیاطی هم مثل ارایشگری خیلی پر دارامدهاول ارایشگری بعد خیاطیچون الان خانوما خیلی ب سر و وضع و ل ...

ارایشگری دوس دارم ولی شوهرم نمیزاره پس خیاطی بهترین گزینه اس 

مرسی عزیزدلم