2777
2789
عنوان

کارکردن برای دختر خوبه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 27 پست

آره خیلی خوبه مستقل باشی چرا ؟ چون پس فردا بخوای ازدواجم بکنی خانواده شوهرت با خودشون میگن دختر مستقلی بوده چشم و دل سیره (این حرف من بر این مبنا نیست که بقیه ک شغل ندارن چشمشون دنبال مال و اموال )

کلا کلاس کاری داری برا خودت 

بعد مثلا اگه بخوای شوهر پولدار پیدا کنی اونا ام خودشون دنبال ی ادمین که خودش داشته باشه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
زبان... فیلم... موسیقی... کلاس.. باشگاه.. پیاده روی.. دیدن دوستان... خواب... حموم نظافت شخصی... کتاب ...

اینا رو کسی که شاغله هم انجام میده 

باز هم کلی تایم خالی برای کسی که سرکار یا دانشگاه نمیره میمونه

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم سرکار میرم هم دانشگاه از لحاظ جسمی دارم نابود میشم ولی خب راضیم حداقل دستمو جلو کسی دراز نمیکنم

چه کاری عزیزم؟

منم دانشجو هستم، ولی کار پاره وقت با یه حقوق نسبتا خوب پیدا نکردم هنوز متاسفانه

اگه دوست داشتین شغلتونو بگین

واسه خوب کردن حال آدما لازم نیست حتما دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه:)
مگه باید دائم درحال فعالیت کردن باشی؟؟یعنی شما با موبایل بازی نمیکنی ؟ قیم بازی نمیکنی؟؟ ظهر نمیخواب ...

اینایی که شما گفتی به جز آشپزی هیچ کدوم کار مفیدی نبودن 

دارم در مورد کارای مفید صحبت میکنم

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
اینا رو کسی که شاغله هم انجام میده باز هم کلی تایم خالی برای کسی که سرکار یا دانشگاه نمیره میمونه

ماشالله به اون دختری که هم سرکار میره بعد براش انرژی میمونه که باشگاه بره کلاس بره کتاب بخونه به خودش برسه!!!

من به شخصه اگه کارخونه ای چیزی داشته باشم که مال خودم باشه بازم کارم رو رها نمیکنم سر کار نمیرم میچسبم به زندگیم کارگر میگیرم پولش هم تو جیب من می‌ره هم چند نفر میرن سر کار ولی خودم سر خونه زنگدیمم و خودمو درگیر کار نمیکنم قطعا انقد پولدار هستم که بتونم سی چهل نفر کارگر بگیرم و ماهانه حقوق بدم بهشون فقط می‌دونم هر روز برم نظارت کنم به کارشون بیام 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اینا رو کسی که شاغله هم انجام میده باز هم کلی تایم خالی برای کسی که سرکار یا دانشگاه نمیره میمونه

خب انجام دادن داریم تا انجام دادن   یکی هول هولکی و بدون داشتن وقت انجام میده یکی با فراغ بال و لذت کامل 

ماشالله به اون دختری که هم سرکار میره بعد براش انرژی میمونه که باشگاه بره کلاس بره کتاب بخونه به خود ...

دقیقا ایولا بهش 

برنامه باشه به همه ی اینا میشه رسید

چه کاری عزیزم؟منم دانشجو هستم، ولی کار پاره وقت با یه حقوق نسبتا خوب پیدا نکردم هنوز متاسفانهاگه دوس ...

کارمندم من لیسانس گرفتم رسمی میشم ولی پا به پای رسمیا منم سرکارم دو روز در هفته دانشگاه بقیه روزا هم سرکارم

عزیزم ایشالا جور میشه 

کجاها دنبال کاری؟

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

ب شرایط ادم ها بستگی ذاره ب روحیه و توان جسمیشونم همین طور. هیچ کدوم تو شرایط های نختلف و شرایط. هر فرد. شاید بد نباشه. 

ولی نظر شخصی بخوام بدم. من خانداری رو. بیشتر دوست دارم. الان باردارم و بچه دیگه ام دارم. فکر اینکه. مثلا تو این شرایط میرفتم سرکارو هم نمیتونم بکنم ..

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
اینایی که شما گفتی به جز آشپزی هیچ کدوم کار مفیدی نبودن دارم در مورد کارای مفید صحبت میکنم

خب کار مفید از نظر شما کارکردنه؟؟ خودشم کار کردن برای یه سرمایه دار !! برای چندرغاز پول.

کار مفید کاریه که باعث پیشرفتت بشه 

شما میری باشگاه پیشرقت میکنی 

کلاس هنری میری کلاس زبان میری پیشرفت میکنی 

کتاب میخونی پیشرفت میکنی 

ما خودمون انتخاب میکنیم چه کاری رو‌انجام بدیم و بیشتر انتخاب میکنیم کاری انجام بدیم که باعث خوشحالیمون بشه 

حالا کسی که نیاز نداره میتونه خودش انتخاب کنه که سرکار بره یا نه . خود من اهل کار کردن نبودم و کلا گذاشتمش کنار چون خیلی تو روحیه ام تاثیر میذاشت 

کارمندم من لیسانس گرفتم رسمی میشم ولی پا به پای رسمیا منم سرکارم دو روز در هفته دانشگاه بقیه روزا هم ...

آها امیدوارم موفق باشین😍❤️

به عنوان منشی دفتر با چند جا صحبت کردم ولی یا تایمش با کلاسام اوکی نیست، یا حقوقش کمه یا ...

حالا ایشالا اوکی میشه😅

واسه خوب کردن حال آدما لازم نیست حتما دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه:)