2777
2789

من معلم زبانم. دوسال پیش این اقا پسر دانش اموزم بود. و زبانش رو تموم کرد و مدرکش رو گرفت فوق العاده درس خون و مودب و اقا بود. الان ۱۵ سالشه. بعد هر سال بهم عید و روز معلم رو تبریک میگه. تا الانم یکی دوبار اومده اموزشگاه بهم سر زده و سلام علیک کرده و تشکرکرده ازم. فوق العاده بچه خوبی بود. 

ولی با توجه به اینکه سنم کمه و ۲۱ سالمه میگم نکنه پیش خودش چیز دیگه ای فکرمیکنه؟ یا همش میگم نکنه نباید خیلی بهش بها بدم و جواب پیاماشو ندم؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

بعیدم نیست

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
بعیدم نیست

جدی؟ خب چی کار کنم من؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک نمیکنم چیزی که تو ذهنته باشه شما فقط براش محترم و عزیز هسین مثل یه معلم فقط 

ولی صمیمانه برخورد نکن حریما رو حفظ کن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

جدی؟ خب چی کار کنم من؟

ارتباطتون رو کم و کمتر کنید تا تموم شده بره

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
ارتباطتون رو کم و کمتر کنید تا تموم شده بره

مگه چقدر ارتباط داریم حالا

در حد دوتا تبریک مناسبتی و سر زدن به اموزشگاه هست دیگه

یعنی جواب پیاماشو ندم؟ 

عزیزم سالی دو بار تبریک میگه و تو این دو سال یکی دوبار اومده سر بزنه بهت

قطعا به خاطر قدردانی و تربیت درستشه نه اینکه فکر دیگه ای بکنه

کسی که فکر بد کنه مدام میاد و میره نه این بنده خدا ک فقط به خاطر تشکر گاها از معلمش یاد میکنه

نه بابا اینطور نیست ،،،، حتما خیلی معلم خوبی بودی و باهاش مهربون بودی یادش مونده ،،،،معلم دوم ابتدایی دختر من بازنشست شد رفت الان دخترم کلاس نهمه هنوز که هنوزه به دخترم زنگ میزنه و پیام میده ،،البته معلم دخترم خانوم بود

مگه چقدر ارتباط داریم حالادر حد دوتا تبریک مناسبتی و سر زدن به اموزشگاه هست دیگهیعنی جواب پیاماشو ند ...

اینکار بی ادبیه مطمئن باش نیت بدی اصلا پشت کاراش نیس

من خودمم سالی دوبار به استادم تبریک میگم و اگر برم سمت دانشگاه حتما میرم بهشون سر میزنم چون فوق العاده استاد خوبی بدون و هیچ سوءنیتی پشت این قدردانی اصلا نیست

اینکار بی ادبیه مطمئن باش نیت بدی اصلا پشت کاراش نیسمن خودمم سالی دوبار به استادم تبریک میگم و اگر ب ...

شمام روز معلم و سال نو رو تبریک میگید؟ 

مگه چقدر ارتباط داریم حالادر حد دوتا تبریک مناسبتی و سر زدن به اموزشگاه هست دیگهیعنی جواب پیاماشو ند ...

خوب داری میگی ارتباط چندانی نداری در حد تبریک و... الان چرا باید دوتا پیام تبریک مسئله داشته باشه

پسرمن هرازگاهی از معلماش سر میزنه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
2810