2777
2789
عنوان

اونایی ک با سقط جنین مخالفن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 21 پست
شما ی سر ب سیستان بلوچستان بزن متوجه میشی واقعا چقدر خدا ب بدبختا داره روزی میدخ 😐اگ منطورت از روزی ...

پس به نظر شما یه بمب بندازن تو سیستان تا همه راحت بشن ودیگه زجر نکشن چون اینجوری دیگه طعم نداری رو نمیکشن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اختیار بدن خودشو داره نه یه ادم دیگه اون بچه ای که سقط میکنه بدنش جداس وجون داره

اوکی سپ جدا از بدن زن به زندگیش ادامه بده 😉

تا وقتی به بدن زن چسبیده اختیارش با زن هست

تو کامنت هم گفتم کسی که اعتقاد داره نکنه . حق داره جوری که دوس داره زندگی کنه . اما من اعتقاد ندارم و حق اختیار بدن و زندگیم رو دارم و اگر دلم بخواد انجام میدم . به هیچکسی هم مربوط نیست و حق دخالت نداره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما ی سر ب سیستان بلوچستان بزن متوجه میشی واقعا چقدر خدا ب بدبختا داره روزی میدخ 😐اگ منطورت از روزی ...

خداخودش فرموده ازشما حرکت ازمن برکت...خیلیا اونجا کارهم نمیکنن میگن کارنیست.....خوب میتونن ازاون ده کوره بیان بیرون ویه شهر دیگه کارکنن حتی کارگری نه بیکاری توی یه ده کوره...خیلیاشون کار نمیکنن پس حرکت کن تاخدا روزی بهت بده

منم منکر نیستم ک ی جورایی قتل اما خب اگ بدونی بدبخت میشه چی

ضامن بدبختی یا خوشبختی ادما ما نیستیم 

از کجا معلوم اونی که میلیاردره وکلی امکانات داره داراییشو از دست نده وبچش تو فلاکت بزرگ بشه؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
ضامن بدبختی یا خوشبختی ادما ما نیستیم از کجا معلوم اونی که میلیاردره وکلی امکانات داره داراییشو از د ...

عجبب شما کلا منطق نداری 

یکی وارد دنیا کنی کلی اسیب روحی روانی بزنی بعد بگی ب من چه😐😐😐

اونی ک اول ثروت داره بعد از دست میده توجیح کنندس ک اوکی من با خیال ثروتم بچه دار شدم 

ولی اونی ک تو فقر غوطه وره مبخواد چی بگه ب اون بچه 

اینکه بگی زندگی و بدبختی بچه ب من ربطی نداره اسمش بی مسئولیتی

درسته ولی بدبختی بچه مسئولیت بچه با خودش نیس با پدر مادر پس برای اوندن نیومدنش باید پدر مادر تصمیم ب ...

اون تصمیمی که شما میگی برای قبل از تشکیل نطفه اس نه وقتی خانم باردار شدو بعد خیلی راحت بچه شو بکشه وتیکه تیکه اش کنه وبندازتش تو فاضلاب 

اون تصمیمی که شما میگی برای قبل از تشکیل نطفه اس نه وقتی خانم باردار شدو بعد خیلی راحت بچه شو بکشه و ...

خب نمبخاد اقا جان مگه زوره .... اون بچه دنیا بیاد مسئولیتش با پدر مادره بقیه ک فتوا میدن گناهه مگه میخوان بچه بزرگ کنن حرجش بدن؟ 

وقتی ب زور دنیا میاد پدر مادر بی مسئولیت میشن در قبالش براشون مهم نیس بچه چون از اول نمیخواستن و کلی اسیب روحی روانی میزنن ب بچه تهشم چون پول نداره هیچی پسر باشه زیر بار فقر له میشه دختر باشه ب ی هیچی ندار شوخرش میدن بعدم نمیرارن طلاق بگیره