2777
2789
عنوان

اونایی ک با سقط جنین مخالفن بیان

114 بازدید | 21 پست

کسی ک میخواد سقط کنه بچه رو حتما زندگیس دریت درمون نیس اون بچه هزار تا اسیب میبیمه مثلا یارو شوهرش معتاد یا طرف پول نداره حتی ی ذره خب این بچه نابود میشه تو زندگی حتی اینده ای هم نداره همین کنکور مثلا کتاب ها دونه ای یک میلیونه کلاس کنکور ۶۰۰ ۷۰۰ تومنه کفش 

منطقتون چیه؟؟؟ مث حس میکنم اون مادر ترجیح میده بچش ی لحظه درد بکشه و بمیره تا اینکه دنیا بیاد و هر روز هزار بار ارزوی مرگ کنه

لطفا حرفی جز اون بچه ی موجود زندس بزنید دلیل محکم تر و منطقی تر طرف میخواد طلاق بگیره بعد نیفهمه حاملس میمونه خب بنده خدا تو ببین چقدر زندگیت داغومه ک میخوای جدا شی بعد یکی دیگرم بدبخت میکنی

حتی زندگیش عالی هم باشه اما دلش نخواد این حق رو داره 

حالا یه عده مخالفن و گناه میدونن ، اختیارش با خودشونه 

هرکس اختیار بدن و عقیده شو داره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معذرت می‌خوام واضح میگم 

نظر من اینه کسانی بچه نمیخوان به هر دلیلی، باید خیلی سفت و سخت جلوگیری کنند 

من خودم بخاطر ایست قلبی بچه ام مجبور به سقط شدم . سقط اصلا راحت نیست که آدم اینقدرراحت راجع بهش حرف بزنه. قشنگ مثل مردنه. مساوی میشه با یه خلا در زندگی ات که تا آخر عمر با هیچی پر نمیشه

سلام نمیدونم چه شرایطی داری ولی باید مواظب میبودی که باردار نشی...حالا که باردار شدی سقط جنین کار درستی نیست...به سپارش به خدا ...خداوند خودش در قران فرموده که از ترس نداری بچتون رو نکشین چون روزی دهنده من هستم نه شما قطعا سختی هایی درکارهست ولی خدایی وجود داره که بالاتر از همه چیز است...به خداایمان داشته باش

اولا باید جلوگیری کنه 

دوما قتل قتله وهیچ توجیهی نداره

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
سلام نمیدونم چه شرایطی داری ولی باید مواظب میبودی که باردار نشی...حالا که باردار شدی سقط جنین کار در ...

شما ی سر ب سیستان بلوچستان بزن متوجه میشی واقعا چقدر خدا ب بدبختا داره روزی میدخ 😐

اگ منطورت از روزی نمردن ک بحثش جداس

حتی زندگیش عالی هم باشه اما دلش نخواد این حق رو داره حالا یه عده مخالفن و گناه میدونن ، اختیارش با خ ...

اختیار بدن خودشو داره نه یه ادم دیگه 

اون بچه ای که سقط میکنه بدنش جداس وجون داره  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اختیار بدن خودشو داره نه یه ادم دیگه اون بچه ای که سقط میکنه بدنش جداس وجون داره

درسته ولی بدبختی بچه مسئولیت بچه با خودش نیس با پدر مادر پس برای اوندن نیومدنش باید پدر مادر تصمیم بگیرن چون بچه قرار نیس ی زندگی جدا از بدو تولد داشته باشه ک

جلوگیری صد درصد نیس ولی ب نظرم منطقی تو اکثر موارد بیخیالی از خودشونه

آره خب درسته پس باید مراقب باشن چون قتل عمد محسوب میشه اون بچه روح داره

نمیخوام بخوام مالکیت بدن خودشونو ندارن ولی باید سفت و سخت مراقب باشین

2810