من_دختر_پاییزم۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2157 عنوان خانما یارانه هاتون واریز شده این ماه 103 بازدید | 11 پست برای ما واریز نشده چرا من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜 امروز | 12:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_دختر_پاییزم۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2157 کدوم بانکی ؟برای ملی هنوز واریز نشده مث اینکه اره بانک ملی من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜
صباشونم عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 2334 کدوم بانکی ؟برای ملی هنوز واریز نشده مث اینکه چرا شده فقط پیامش نیومده بود دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔
من_دختر_پاییزم۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2157 برو اعتراض بزن توسایت بله واریز شده حتما خبرنداری بروچک کن چر کردم واریز نشدهچه سایتی اعتراض بزنم من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜
من_دختر_پاییزم۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2157 نریختن برای ملی نمیدونید کی واریز میکنن من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜
رهافانی عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 7918 کدوم بانکی ؟برای ملی هنوز واریز نشده مث اینکه مامانم ملی هست واریز شده براشون ما صادراتیم ، خبری نیست یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
ایژما عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 2251 بانک. ملی واریز شده برای ما هم پیامش نیومد ولی ریخته بودن حسابتون رو چک کنید