2777
2789
عنوان

امشب برای بار دوم به کراشم گفتم و برای بار دوم پسم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 68 پست
هروز هرگز هرگز اون مرده مگ میشه به مرده پیام داد حتی اگ تو شرایطی باشم داشته باشم از ی پرتگاه بیفتم ...

👏👏👏 👍 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
منم میخوام دیگه کراشمو فراموش کنم اولین کاری که میخوام بکنم به هیچ عنوان به هیچ عنوان نزارم چشمم بهش ...

اینجوری هزار سالم نمیفته وقتی میفته ک بهش بگی و یا قبولت میکنه یا نه و مث من از چشمت میفته ک میفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره چون اینبار مطمئن مطمئن شدی، خیلی بهتر شد. چون دفعه قبل هنوز هم شک و شبهه ای ته دلت بوده و جوابش ...

بخدا ک اره ولی الان با همه وجود میدونم نمیخاد و دیگ بلاتکلیف نیسم

اینجوری هزار سالم نمیفته وقتی میفته ک بهش بگی و یا قبولت میکنه یا نه و مث من از چشمت میفته ک میفته

عزیزم خودتو عذاب نده 

ان شاءالله دلت آروم میشه 

بهش فکر نکن پاشو دوباره به خودت و غرورت قول بده حتی یه لحظه هم بهش فکر نکنی و نگاش نکنی دیگه بهش اهمیت نده

پیش به سوی پوستی عالی و زیبا 

حستو درک میکنم ولی اسی این ی حقیقته ک معمولا پسرا دلشون میخاد خودشون انتخاب کننده باشن وقتی دختر مستقیم پیشنهاد بده فراری میشن منم از یکی خوشم اومد اونم اوکی شد و دوست شدیم نمیدونی چقدر آزارم داد زیرپوستی تحقیرم کرد بهم ضربه زد و آخرم خ راحت گفت کات 

اصلا دوستم نداشت ب دروغ وانمود کرد ک اونم منو دوسداره