2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تاکید به ازدواج فامیلی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 73 پست
معمولا معمولا کسایی که تو جامعه نیستن با فامیل ازدواج میکنن چون شانس رو به رویی با افرادی که هم خونش ...

چه ربطی داره من کلی از غریبه و آشنا خواستگار داشتم ولی قبول نکردم با پسر خالم ازدواج کردم خیلی هم راضیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی وقتا پیش میاد خب 

ما هم تو فامیل ازدواج فامیلی زیاد داریم یجورایی انگار خودی رو بهتر میشناسن و درصد اعتماد بیشتره  ولی این به این معنی نیست که نسل اندر نسلشون این کار و بکنن  

گاهی وقتا پیش میاد خب ما هم تو فامیل ازدواج فامیلی زیاد داریم یجورایی انگار خودی رو بهتر میشناسن و د ...

والا من یکیو میشناسم ۸۰درصدطایفشون با همه همه فامیلن🤣🤣میری توشون گیج میشی

ماهم خیلی ازدواج فامیلی داریم ولی خدارو شکر اصلا بچه هامون مشکل دار نشدن اکثرانم آزمایش ژنتیک میرن همشون اینجوری نیست چشم بسته برن تو زندگی 

یه سریاشونم واقعا عاشق هم میشن تو مراسما همو میبینن و ...

البته بگما ماها تو خانوادمون اینجوری نیستیم که پسر عمه و فلانو برادر بدونیم برامون مثل پسرای دیگه نامحرم هستن 

ولی خب غریبه ام کم نداشتیم ،اکثرا دخترامونو غریبه گرفته ولی پسرامون فقط از خانواده خودمون دختر میگیرن 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

والا من یکیو میشناسم ۸۰درصدطایفشون با همه همه فامیلن🤣🤣میری توشون گیج میشی

وضعیت ما هم همینه  مادرم خالم مادربزرگم 

نسبتم و نسبت به مادبزرگم بگم سه چهارتا درمیاد ولی خانواده پدریم کاملا کاملا متفاوت یکی از اونور یکی از اینور تازه از قومیت و شهر دیگه هم داریم تو خانواده پدریم    به نظرم تو فامیل میشه 

ولی بازم همه فامیلی ازدواج نمیکنن و ازدواج فامیلیا هم بعضیا از رو علاقه بعضیا سنتی و بخاطر اعتمادی که بین خانواده هاست

من تقریبا غریبه اس ولی واقعا دوست داشتم فامیل باشه

تا خودتو وفق بدی باهاشون و بشناسی پوستت کنده اس

ولی فامیل نزدیک خیلی بهتره

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

اگرژن ناقص یابیماری توفامیل نباشه خیلیم خوبه ماکه هرکی بافامیل ازدواج کردخوشبخت شداماباغریبه هانه چه دخترچه پسر فقط چندتااستثاداریم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

خب وقتی طرف خوبه چرا ک ن

اما خانواده ما کلا با ازدواج فامیلی مخالفن چون همه از دم مضحرف و ازهم بدشون میاد😁

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
فامیلی رو می شناسم که همگی در بازار حجره دار هستن با غریبه وصلت نمی کنن که اموالشون از جمع خودی ها خ ...

فامیل شوهرخواهرمم همینجورن پولدارومتحدالان یکیشون سردردبگیره همشون میان فقط آبجی من ویه دامادغریبه دارن دگه همه ازهمن  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2810