2777
2789
عنوان

مامانم بعد از دو ماه میاد خونه ام

147 بازدید | 9 پست

مامانم خبر داره شوهرم خیانت کرده گفت میترسم بيام یه حرفی بزنم ولی خیلی تنهام و خسته 

گفتم بیاد نمیدونم چکار کنم ؟ 

گفتم میخوام بگم کمکی یه خانمی بیاد ولی آشنا نیست تنها هم باشم باید فقط برم دنبال بچه ها اون خانمه تنها باشه 

کاش مامانم نمیفهمید خیلی از دست شوهرم ناراحته 

چرا من متوجه نشدم🥴

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متوجه نشدم؟؟؟

متن وسط چه ربطی داره اصن

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
متوجه نشدم؟؟؟

شوهرم متاسفانه با یه مثلا زنی بیرون رفتن و بهش کادو داده و من عکسشون رو تو گوشی دیدم ازشون عکس گرفتم خلاصه مادرم متوجه شد یعنی مجبور شدم بهش بگم .

حالا مامانم میخواد بیاد خونه من ،من توی یه شهر دیگه هستم 

مامانم میگه میترسم شوهرت بیاد یه حرفی بهش بزنم 

نمیدونم هم خوشحالم داره میاد هم ناراحت 

چرا من متوجه نشدم🥴

یه خانومی میخوام بگم بیاد خونمون رو تمیز،کنه 

بچم کوچیکه تنهایی نمیشه بگم اون خانومه بیاد 

گفتم مامانم بیاد که مواظب بچه ام باشه منم با خانومه کمک کنم 

شوهرم متاسفانه با یه مثلا زنی بیرون رفتن و بهش کادو داده و من عکسشون رو تو گوشی دیدم ازشون عکس گرفتم ...

اهااااا خب از اول اینطوری بگو...اگر قصدت زندگیه بنظرم ب مامانت بگو دخالت نکنه..یا یه جور بگه ک خط و نشون براش بکشه ک اگر دست از پا خطا کرد دخترم را برمیدارم میبرم

اهااااا خب از اول اینطوری بگو...اگر قصدت زندگیه بنظرم ب مامانت بگو دخالت نکنه..یا یه جور بگه ک خط و ...

اصلا دیگه نمیخوام حرفی باشه 

نمیخوام شوهرم بفهمه مادرم میدونه بهش گفتم نمیدونه 

البته امیدوارم باور کنه