2777
2789
عنوان

برام خاستگار اومده واقعا پسره چی پیش خودش فکرکرده اومده خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 55 پست
قربونت برم چقدر حس و حالتو درک میکنم یک فشاری روی قلب آدم هست که هر لحظه احساس فرو پاشی می‌کنی ولی ت ...

فداتشم دقیقا اینجورادماحس وحال همدیگه رو بهتردرک میکنن متاسفانه من نمیتونم مشاوره برم و زندگیم الان اونقد فرازونشیب داره که نمیدونم چطوری زنده موندم چطوری قراره زنده بمونم بین این همه عذاب بین این همه درد فقط این وسط نگران بچم هستم کاش منوبچم میرفتیم کنارباباش وتموم میشد واین همه عذاب نمیکشیدم اونقد فشار روی منه که حس میکنم نمیمیرم ولی روزی هزاربار میمیرم وزنده میشم فقط دوس دارم فرارکنم ازاین زندکی که همه تصمیم میگیرن جزخودم همه همه کاری میکنن جزخودم هوووف!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
قربونت برم چقدر حس و حالتو درک میکنم یک فشاری روی قلب آدم هست که هر لحظه احساس فرو پاشی می‌کنی ولی ت ...

شما چندسالتونه؟یعنی بچه داشتید وقتی این اتفاق اقتاد؟

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مشکل خودمم همش چهره نامزدمم جلو چشممه مطمعنم پسره رو ببینم ناخوداگاه به گریه میشم اونم گناه داره ...

نه یعنی خدا بهش شانس داده که به عشقش برسه

این شرایطط عادیه عزیزم، همیشه اولین ها سخته ولی دفعه دوم بهتر میشی، دفعه سوم خوب خوب میشی. 

من بعد فوت مادرم، کلا اولین ها برام بسیار دردناک و زجراور بود ولی میدونستم این لحظه را ناچارم تجربه کنم، کاریش نمیتونم بکنم فقط عقب میندازم وگرنه دردی ازم دوا نمیکنه، 

وارد خونه شدن بدون مادرم

بیرون رفتن بدون مادرم

مهمونی رفتن بدون مادرم، 

حضور درجمع خانواده بدون مادرم

جشن عقدم بدون مادرم

بچه دار شدنم بدون مادرم

دفعات اول سخت بود و همش گریه میکردم اول تا اخر

ولی زمان حلش کرد، 

اومدن آدمای جدید بهترش کرد

داشتن یه آغوش گرم که گفت من همسرت میشم، مادرت میشم، دردودلت را به من بگو، گریه هات را تو بغل من بکن، اشکات را رو سینه من بریز، من هوات را دارم 

دلم را آروم کرد، اشکام کمتر شد

ما زنها فقط به یک آغوش گرم و پناه و پشتیبان و دلگرمی نیاز داریم... همین

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
نه یعنی خدا بهش شانس داده که به عشقش برسهاین شرایطط عادیه عزیزم، همیشه اولین ها سخته ولی دفعه دوم به ...

دقیقا اولین ها خیلی سخت بود میدونم چی میگی😔اولین بار بعد فوت نامزدم مجبور شدم جاهایی برم که باهم میرفتیم و خیلییییی سخت بود

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
فداتشم دقیقا اینجورادماحس وحال همدیگه رو بهتردرک میکنن متاسفانه من نمیتونم مشاوره برم و زندگیم الان ...

عزیز دلم بیا درخواست بده بهم باهم صحبت کنیم 

شاید نتونم باری از روی دوشت بردارم 

ولی میتونم پای درد و دلات بنشینم باهات همدردی کنم 

منم تا اوج باختن رفتم روز و شب هایی که فقط به مرگ فکر میکردم ولی خدا نمی‌ذاره آدم در بمونه 

یکجا بلندت می‌کنه 

بقول دوستم همیشه میگه اگر ما به این روز نمی‌نشستیم 

شاید معنی قوی بودن را هرگز نمی‌فهمیدیم 

شاید هرگز نمی‌تونستیم یک مادر قوی 

برای بچه هامون باشیم 

خدا یک چیزهای را ارزش را از آدم میگیره ولی  در عوضش به آدم  بصیرت و قدرت میده 

عزیز دلم بیا درخواست بده بهم باهم صحبت کنیم شاید نتونم باری از روی دوشت بردارم ولی میتونم پای درد و ...

بهتون درخواست داذم عژیزم نمیدونم شایدواقعامن همه چیو باختم فقط ظاهرم خوبه ولی اشوبم هرثانیه حس میکنم دارم جون میدم ولی بازم زندم زندم چون بچم بهم احتیاج داره زندم چون پسرم یادگارعشقمه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
حداقل با کسی ازدواج می کنی که می دونی دوست داره دختر بلند شو قوی باش کمرتو محکم ببند زندگی در جریانه ...

نمیتونم به نامزدم خیانت کنم😔