2777
2789
عنوان

برام خاستگار اومده واقعا پسره چی پیش خودش فکرکرده اومده خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 55 پست
عزیزم جدا از بحث خواستگاری شما حتما برین مشاوره مشاور بهتر میتونه به خوب شدن حال روحیتون کمک کنهاینج ...

میرم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
من نمیدونم چرااینقد حس و حالتون رو دوس دارن شاید چون وضعیتمون مثل هم هس!ولی شدیدا احترام قائلم براتو ...

فداتشم من مرسی که اینقدر خوبی شما 

چند بار این کامنت را خوندم حس خیلی خوبی بهم هدیه دادید 

حال دلت خوب 💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درک می کنم عزیزمآخه این موقعیت رو از دست بدی شاید دیگه برات پیش نیاد بعد میشه دو سر باخت

یعنی چیکار کنم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
میرم.نه حرف نزدم فقط یکی دوباری دیدمش چون نسبت خیلی دوری داریم اون دو بار هم خیلی نگام میکرد فکرمیکر ...

عزیزم من خودم برادر عزیزم رو وقتی ۱۸ سالش بود از دست دادم و زندگیم تا حد زیادی متوقف شد و چند سال کارم گریه و زاری بود

و نتونستم تصمیمای درستی توی اون مقطع بگیرم و الان میگم کاش ی جوری خودم رو نجات داده بودم و ب خودم کمک کرده بودم...

نه اینکه صرفا شما ب این خواستگار بخواهید جواب مثبت بدین

اما سعی کنید هر طور شده این مرحله سوگ رو پشت سر بزارین و ب زندگی عادی کم کم برگردیم....از خدا برای دلتون صبر و شادی میخام دوست عزیز

فداتشم من مرسی که اینقدر خوبی شما چند بار این کامنت را خوندم حس خیلی خوبی بهم هدیه دادید حال دلت خوب ...

مچکرم عزیزم خودم نصیحت کننده خوبی هستم برای بقیه ولی برای خودم اصلن متاسفانه چیزیو قبول ندارم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
مچکرم عزیزم خودم نصیحت کننده خوبی هستم برای بقیه ولی برای خودم اصلن متاسفانه چیزیو قبول ندارم!

هممون همینجوریم😔

یعنی چیکار کنم

دیگه شیون و زاری رو تموم کن 

به خودت بیا 

خودت عاشق بودی 

پس این خواستگار رو کامل می تونی درکش کنی 

چه قدر دوستت داره که با این شرایط دوباره اومده 

خواستگاری 

ان شاءالله این قدر غرق در عشق این پسر میشی 

که گذشته برات کم رنگ میشه 

ناشکری نکن 

خیلی زندگی ها رو دیدم که با ناشکری نابود شده 

سپاسگزار خدا باش 

و راضی به مصلحت خدا 

به نظرم به خواستگارت 

جواب مثبت بده 

👌اکثر ما آدم ها همین هستیم 

همه‌چیز می‌دونیم برای همه مادر برای خودمون زن بابا 

گاهی علاج درد خود اون مسبب درد هست باید همون که تو رو تو این وضعیت قرار داده  باشه که آدم درمان بشه 

گاهی هم یکجا باید از نشدن ها دست کشید 

تا بگذره 

بهترین کار میدونی چیه

اینه که با پسره صحبت کنی، کسی باخبر نشه... بگو شرایط روحی خوبی ندارم اگر مشکلی نداره یه مدت رفت و آمد کنین، بعد جواب مثبت یا منفی را بدی... ببین میتونی بیشتر بشناسی؟ میتونی بهش دل ببندی؟ ببین اخلاقشم مثل شرایطش خوبه؟ 

چون با وجود اینکه ردش کردی و با شخص دیگه ای بودی و اشکهایت را دیده، بازم دوست داره و شرایطش خوبه... پس شاید اون توی تقدیر تو بوده... شاید فقط اونه که میتونه تو را از این حال بیرون بکشه

شاید این آخرین کاریه که نامزدت داره واسه تو میکنه، فرستادن یه آدم خوب تو زندگیت

سعی کن فرصت‌ها را از دست ندی... آدمها یک بار زندگی میکنن، زمان قابل برگشت نیست، پس بهتره واسه آیندمون درست تصمیم بگیریم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
👌اکثر ما آدم ها همین هستیم همه‌چیز می‌دونیم برای همه مادر برای خودمون زن بابا گاهی علاج درد خود اون ...

همونی که منوتواین وضع قرارداده زیرخاکه اگه بودکه اینجوری نبودم همیشه میگم خدایا کاش بودبذار نون شب نداشتم بذاربود فقط اسم یتیم رو بچم نبود دیروز خونه پدرم بود همه خاهرام جمع بودن شوهراشون بچه هاشون رو بغل میکرد بچم فقط نگاع میکرد اون دقیقه فقط قلبم تودهنم بود نمیتونستم کاری کنم فقط یه بغض بزرگ توگلوم بود متاسفانه من خیلی ضعیف هستم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
دیگه شیون و زاری رو تموم کن به خودت بیا خودت عاشق بودی پس این خواستگار رو کامل می تونی درکش کنی چه ق ...

نمیتونم اصلا😭خیلی سختمه فکراینکه بخوان بیان خونمون اشک تو چشمام جمع شد چون یاد نامزد خودم افتادم اینجوری همش جلوش گریه میکنم  اونم گناه داره

بهترین کار میدونی چیهاینه که با پسره صحبت کنی، کسی باخبر نشه... بگو شرایط روحی خوبی ندارم اگر مشکلی ...

اخه مشکل خودمم همش چهره نامزدمم جلو چشممه مطمعنم پسره رو ببینم ناخوداگاه به گریه میشم اونم گناه داره حقش زندگیه خوب هست نه منِ افسرده اون به یکی از فامیلام گفته من خیلی دوستش دارم و این اتفاق خیلی بد براش افتاده ولی شاید خدا خواسته به من شانس بده از این حرفش بیشتر بدم اومده یعنی خدا نامزد منو برده که به اون شانس بده

همونی که منوتواین وضع قرارداده زیرخاکه اگه بودکه اینجوری نبودم همیشه میگم خدایا کاش بودبذار نون شب ن ...

اخ بمیرم خیلی سخته اینکه بقیه رو با خودت مقایسه کنی و یادت بیاد تو عزیزت زیر خاکه خیلی سخته خودم بارها تجربش کردم و همیشه بغضمو جلوشون قورت دادم😔

همونی که منوتواین وضع قرارداده زیرخاکه اگه بودکه اینجوری نبودم همیشه میگم خدایا کاش بودبذار نون شب ن ...

قربونت برم چقدر حس و حالتو درک میکنم یک فشاری روی قلب آدم هست که هر لحظه احساس فرو پاشی می‌کنی ولی تمام نمیشه نه خوب میشی نه تمام میشی همشو میفهمم

خدا به دلت آرامش بده عزیزم 

بخاطر بچت هم که شده خودتو جمع کن حتماً برو مشاوره 

من یک جنازه بودم که میرفتم مشاوره خیلی بهم کمک شد 

وگرنه که خدا داند بچه من تو دست کی داشت عذاب میکشید منم زیر خروارها خاک بودم 

اخ بمیرم خیلی سخته اینکه بقیه رو با خودت مقایسه کنی و یادت بیاد تو عزیزت زیر خاکه خیلی سخته خودم بار ...

خیلی سخته تامهمونی تموم شد دیگه قلبی برام نموند فقط دعامیکردم زودترتموم شه تابرگردم خونه خودم اصلن نمیتونم اینجورجاهاروتحمل کنم ن اینکه حسودی باشه فقط میگم خدایاچرا من اخه چرا همه جمع بودن فقط جای همسرم خالی بود چرا باید همه بچه هاشون روبغل کنن سهم بچه من فقط نگاه پرحسرت باشه و هزارتاچرای دیگه!

2810