2777
2789
عنوان

ولاگ امروز دانشگاه اکسم هم دیدیم ❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 25 پست
خب اونا رو که همسرت ندید همون کادو رو بنداز بره

عقدیم تو اتاقم یه باکس گل خشک شده بود اومدم بندازم دور دیگه دیدم قشنگه دادم مامانم گذاشت تو سالن 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عقدیم تو اتاقم یه باکس گل خشک شده بود اومدم بندازم دور دیگه دیدم قشنگه دادم مامانم گذاشت تو سالن

اگه با دیدنش خاطراتش برات یادآور میشه بهتره بندازی بره 

به همسرت کاش نمیگفتی کادو از طرف اکسه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
اگه با دیدنش خاطراتش برات یادآور میشه بهتره بندازی بره به همسرت کاش نمیگفتی کادو از طرف اکسه

میدونست خودش من کات کردم بعدش خواستم اول بندازم دور دیدم قشنگه همینجوری گفتم تو خونه باشه اصلا برام مهم نیست میندازم دور 

میدونست خودش من کات کردم بعدش خواستم اول بندازم دور دیدم قشنگه همینجوری گفتم تو خونه باشه اصلا برام ...

خیلی درگیر اکستیا

چرا کات کردین 

تو که اونو میخاستی چرا به همسرت جواب مثبت دادی 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
اسی این چه کاریه تو داری میکنی اگع شوهرتم همینکارا رو میکرد خودتو خودشو پارع میکردی

باو دارم‌ میگم امروز با همسرم رفتم دانشگاه اکسم فقط دیدم سلام معمولی نه گرم گرفتن نه نزدیک هم نشستن هیچی مثل غریبه 

به عنوان شخصی که دو برابر شما سن دارم میگم

ببین عزیزم سنت کمه و به بلوغ فکری و عاطفی نرسیدی

قبول کنی یا نکنی داری خیانت میکنی

هم به آقای قبلی که 3 سال باهاش بودی و دوست داشتید هم رو با دیدن یه مورد بهتر خیانت کردی و باهاش کات کردی

و الان با فکر کردن بهش داری به این یکی آقا خیانت می کنی

قبول کنی یا نکنی، کلاه شرعی بذاری، ادای روشن فکری در بیاری یا هر چی... داری خیانت می کنی... اینطوری بخوای ادامه بدی این ره به ترکستان است... 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000