2777
2789
عنوان

درسته ک فست فود نوشابه سس و ترشیجات و شیرینی بچه رو زشت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 18 پست
کلا چیزای سالم بخوری خیلی بهتر اما درحد هوس مشکلی نیست من حتی دکترم گفت یکم ازهرچیزی هوس کردی مشکلی ...

منم اولش میخواستم میوه بخورم بیشتر تا اینکه تهوع خیلی داغونم کرد

و کلا خودم خیلی میل به ترشی و لواشک و اینا دارم و از این نظر خوبه ک تشنه میکنه و مایعات بیشتر میخورم 

منتظرم تهوع بره ک بتونم خوب بخورم 

چرته والا مامان من میگه هیچی نمیخوردم هموناییم که می‌خورده بالا میورده الان قیافم خوبه از نظر بقیه

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اولش میخواستم میوه بخورم بیشتر تا اینکه تهوع خیلی داغونم کردو کلا خودم خیلی میل به ترشی و لواشک ...

ترشی لواشک اشکال نداره بخور ولی سعی کن خونگی من دبگ عمه وزنمو همه میدونستن عاشق لواشک وترشیم خونگی برام درست میکردن سالم تر تابیرونی شماهم خونگی بخور اشکال نداره ک بچه هم زشت قشنگیش ازژنتیکه خورد خوراک تا حدی تاثییر داره اینی ک میگم چیز سالم بخوری هم بخاطر سلامت بچته عزیزم وگرنه من خیلیارو دیدم انقدر قارا و ترشی خوردن بچشونم مثلا شکل مامانه سفید وخوشگل یااون یکی کلی به وخربزه وفلان خورده ولی بچش پوستش سبزع‌ب این چیزا نیست کلا

ترشی لواشک اشکال نداره بخور ولی سعی کن خونگی من دبگ عمه وزنمو همه میدونستن عاشق لواشک وترشیم خونگی ب ...

اها حداقل خیالم راحت شد الان تو اینستا یه پست در این‌مورد دیدم کامنتاش میگفت سر بچه ای ک اینارو خورده از خواهر و برادرش زشت تر شده نگران شدم

درسته سلامتی خیلی مهمه 

اخه لواشک خونگی الان میشه درست کرد؟ منظورم بخاطر فصل و خشک شدنش

اگر میتونستم از جای مطمئن تهیه کنم خوب بود