2777
2789
عنوان

به قضاوت دیگران اهمیت ندهید

82 بازدید | 7 پست

به قضاوت دیگران اهمیت ندهید.

‏طبق نتایج روانشناسان به طور میانگین ۹۰٪ کسانی که ‏به برداشت دیگران اهمیت میدهند ‏و زندگیشان را بر مبنای حرف دیگران میسازند‏ از بقیه غمگین‌ترند !

درسته کاملا ..

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید با‌ورت نشه نظر مردم ، اشناهامون فامیلامون همکارام و عهیج خدایی برام مهم نیست

ارامشم اینجوری تامین میشه

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

نمیشه واقعا من الان یک تایپیک زدم در مورد بیوگرافی جاریم 

اومدن پریدن بهم ک بتوچه چی گذاشته 

خوب ما داریم تو یک خانواده زندگی میکنیم اگر از اخلاق و خصوصیات هم نفهمیم چطور میخایم بفهمیم طرف مقابل چه افکاری داره طبق همون باهاش برخورد کنیم

معنی بیوش میخاستم بدونم چیه هدفش چیه

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

عالیه تو هیچ موردی اهمیت نمیدی؟

هیچ موردی خداشاهده هفته پیش یکی از خاله هام گفت چرا ازذواج نمیکنی بلاکش کردم راحت عین اب خوردن

هیجکس به جز عزیزام بزام مهم نیست

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید