2777
2789

بعد فوت عزیزتون زندگی چطور گذشت؟از حالتون بگید و کید از دست دادین؟

بعد مرگ بابام هر کاری میکنم زندگیم کاله کم رنگه خوشحالیم رسیدن به چیزایی که خیلی آرزوشون رو داشتم هدفم همشون انگار کالن مزه نمیدن یه چیزی خیلی کمه اونقد کم که دیگه برای ارزوهام شوق ندارم چون بابا نیست که شادیم رو باهاش تقسیم کنم زنگ بزنم بگم بابا مژده بده...

برمیگرده ولی جای زخمش همیشه روی قلبت باقی میمونه جوری که گاعی یهو اشک میربزی دوباره به خودت میایی

کمرنگ میشه بع مرور ولی تو دیگه اون اذم سایق نیستی بلکه یه روح نصف نیمه هستی

بعد از مادرم لینجوری شدم

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روحشون شاد

خواهش خانم

روح پدرتون ذر ارامش ابدی

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

منم ۴ماهه بابام از دست دادم

با قرص اعصاب ..ارامبخش حالم خوبه 

هیچوقت ب قبل برمیگردم این مطمنم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

برمیگردی ولی دیگ خنده هات از ته دل نیستن همیشه ی غم بزرگ کنج دلته گاهی حتی یادت میره اون ادمو ولی غمه از دلت نمیره

شاید بعد از ۱۰ سال خوب شی شایدم نه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

هیچ وقت خوب نمیشی یه دردی تو وجودت هست یه غم یه حسرت فقطم خودت میفهمی .

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

منم ۴ماهه بابام از دست دادمبا قرص اعصاب ..ارامبخش حالم خوبه هیچوقت ب قبل برمیگردم این مطمنم

باز همینکه تا ۴۵ سالگیتون سایه پدر بالای سرتون بود خودش هزار رحمته ، خدا روح پدر برگوارتون رو قرین رحمت قراره بده♥︎

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

2810