2777
2789
عنوان

تروخدا مامانی کلاس اولی بیان

61 بازدید | 6 پست

پارسال ک بچتون سنجش بردید اون قسمت ک نوشته نتیجه آزمون آمادگی تحصیلی بعد ی مثبت هست ی منفی برا شما یادتونه کدومو زده بود؟؟؟؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم کلاس سومه و یادم نیست ... چطور؟

آخه بمن نکفتن نتیجه رو ولی اون قسمت ک زده بود نیاز ب ارجاع تخصصی ندارد رو علامت زده بود ولی اون قسمت نتیجه اموزن آمادگی تحصیلی قسمت منفی علامت زده بود یعنی چی؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
نمیدونم یادم نیست..حالا چرا انقد نگرانی؟خب ازشون میپرسیدی مشکلی ک نداشت!!!مگه بچه ت خدای نکرده مشکلی ...

ن عزیزم اتفاقا خیلی باهوشه تو پیش دبستانی اوله تنها بچه ای ک تمام کارارو اونجا خودش انجام میده چ میدونم استرس دارم

آخه بمن نکفتن نتیجه رو ولی اون قسمت ک زده بود نیاز ب ارجاع تخصصی ندارد رو علامت زده بود ولی اون قسمت ...

نگران نباش اگه مشکلی باشه حتما میگفتن بهت .... مثلا من پسرم همون موقع فهمیدن چشاش یه ذره تنبلی داره و باید عینک بزنه سریع بهم گفتن 

ن عزیزم اتفاقا خیلی باهوشه تو پیش دبستانی اوله تنها بچه ای ک تمام کارارو اونجا خودش انجام میده چ مید ...

اصلا استرس نداشته باش...بر فرض اگر هم مشکلی داشت مطمئنا بهت میگفتن همون موقع و دوباره میگفتن یه تاریخ دیگه وقت بگیر و مجدد بیارش...