2777
2789
عنوان

هنوز به شهری که ازدواج کردم عادت نکردم و برام عذابه

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 22 پست
به نظرم چون خانواده شوهرت خوب نیستن تحمل برات سختهخود شهر هم قشنگ نیست؟ طبیعت و سرسبزی ؟من دانشجویی ...

دقیقا خودمم فکر میکنم بخاطر همینه اگه خونم جدا بود باز یه دلگرمی بود اینجا برام عذابه کنار خانوادش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم مشکل شهرش نیس 

سعی کن شوهرتو راضی کنی از اون ساختمون دربیاین 

چون خانواده شوهرت اذیت میکنند باعث شدن شما کلا از اون شهر و مردمش هم بدت بیاد 

بنظرمن که هرطور شده از اون ساختمون دربیا 

بنظرم مشکل شهرش نیس سعی کن شوهرتو راضی کنی از اون ساختمون دربیاین چون خانواده شوهرت اذیت میکنند باعث ...

دقیقا عزیزم اصلا راضی نمیشه هر وقت میگم خونه جدا میگه طلاق اگه نمیتونی بخدا به چند روز می‌خوایم بیایم مسافرت مادرش شروع می‌کنه خودشو میزنه به مریضی گربه می‌کنه شوهرمو میگیره بغلش بیست بار زنگ میزنه مارو برگردونه یعنی اوضاعی دارما 

دقیقا عزیزم اصلا راضی نمیشه هر وقت میگم خونه جدا میگه طلاق اگه نمیتونی بخدا به چند روز می‌خوایم بیای ...

از اون آدمای فتنه س 

گلم شوهرت اجازه کار کردن نمیده بهت ؟

بنظرم با زبون راضیش کن بری سریه کار پاره وقت بگو اینجوری پیشرفت میکنیم و کلی اوضاعمون خوب میشه 

اگر بتونی بری سرکار هم سرگرم میشی و مادر فتنه شو کمتر میبینی همم اینکه پول درمیاری و مستقل تر میشی 

اگر نذاشت کار بیرون بکنی واسه خودت تو خونه کلیپ آموزش خیاطی چیزی ببین و خودتو سرگرم کن 

از اون آدمای فتنه س گلم شوهرت اجازه کار کردن نمیده بهت ؟بنظرم با زبون راضیش کن بری سریه کار پاره وقت ...

اره عزیزم فقط خودش فتنه نیست کل خواهر و خانوادشم فتنه هستن بعد پرجمعیت هم هستن  اره می‌زاره کار کنم مثلا اپراتور لیزر یا آرایشگری یادبگیرم امثال اینجور کارها رو میزاره

اره عزیزم فقط خودش فتنه نیست کل خواهر و خانوادشم فتنه هستن بعد پرجمعیت هم هستن اره می‌زاره کار کنم ...

خب برو یاد بگیر برو تزریقات یا نسخه خوانی اینا یادبگیر برو تو درمانگاه یا داروخانه کارکن کم کم که مستقل شدی و دستت رفت تو جیبت شوهرتو تحت فشار بذار از اونجا دربیاید