2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بخاطر رفتار مامانم مقابل خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیاست نداره که یه جوری جواب بده طرف دیگه ببخشید زر اضافه نزنه

چقدر زود ریپلای کردی داشتم ادیت میکردم😂

شایدم چیزی نمیگه که دردسر نشه کلا خانواده دخترا بی زبون ترن ولی باید جواب داد و دفاع کرد 

بهش میگفتی 

مادرتون خانم متشخص و فهمیده این متاسفانه خانواده همسرتون خیلی بی شعور بودن که به مادرتون قضیه گفتن،ن ...

میدونی من انتظار داشتم مامانم با سیاست یه جوری جواب بده که اونا حد خودشونو بدونن 

ولی مامانم درست جواب نداده و اونا هی پرو تر میشن بفهمن دختر مردم خانوادش پشتش نیستن

نمی‌دونم چکارت کردند ک کارت ب مشاوره رسیده و خیلی گریه کردی ولی حساسیت کمتر کن 

مامانت هم اگر دخالت میکرد چهار تا بیشتر بهش میگفتن 

و تازه دلخوری ها بدتر میشد 

ولی من اگ جای مامانت بودم میگفتم دخترمم ی دلخوریایی داشت آن شاالله ی روز دور هم باشید شما و دخترم برا رفع کدورت 

چقدر زود ریپلای کردی داشتم ادیت میکردم😂شایدم چیزی نمیگه که دردسر نشه کلا خانواده دخترا بی زبون ترن ...

من میگفتم دفاع می‌کرد که اونا بدونن من بی کس و کار نیستم هرکاری خواستن بکنن

مامانت خیلی کار خوبی کرده 

تو رو ول میکردن از این به بعد میچسبیدن به مامانت که اون نمی‌ذاره اون دخالت می‌کنه 

شوهرت رو پر میکردن که دیگه خانواده ت رو نبینی و فلان

میدونی من انتظار داشتم مامانم با سیاست یه جوری جواب بده که اونا حد خودشونو بدونن ولی مامانم درست جوا ...

درکت میکنم چی میگی،اگه مامانت خودش بحث کشیده به قهرتون مقصره،ولی اگه اونا شروع کردن خب مامانت نخواسته هیزم آتش دعواتون بیشتر بشه،شاید چیز خاصی نگفتن و مادرت لازم ندونسته جواب بده اگه بد درموردت حرف زدن و جواب نداده، معنیش خالی کردن پشت شماست

از یه جهت درست می گی گله به خانوادت می کنن وجه شما رو پیش خانواده خودت خراب می کنن

از یه جهت هم کار مادرتون درست بوده خودشو سنگین نگه داشت و دخالت نکرد

حالا به جای دلخوری و اعصاب خوردی مادرتون می تونن دوسه روز دیگه به مادرشوهرتون زنگ بزنن که در مورد چیزایی که گفتین کاش بیاین حضوری و با آرامش صحبت کنین دخترم اهل غیبت کردن نیست و من کامل در جریان ماوقع بینتون نیستم