2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 71 پست
اینطوری سخته واقعااعروستون ایشالا یا کرجی باشه یا خوزستانی پای استان دیگه ای وسط کشیده نشه 😂😂

والا ما همینجوریش با کرج و خوزستان و چهارمحال بختیاری و کرمانشاه و لرستان در ارتباطیم ببینیم بقیش چی میشه توی کرج ام از همه اقوام ایران هست😂😂🤌🏻🤌🏻

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
خیلی وحشتناک خیلی این ها هیچ وقت سر براه نمیشن چون زنیکه توله شیطان آره بخدا هر وقت گوشی مامانم نگاه ...

مادرتونم که نمیتونه از بچش دل بکنه خبر نگیره 

ای کاش اونم قطع ارتباط میکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای اینا چرا اینطوریناحتمالا باید جلوی داداش چادرم سرمون کنیم روحیه زن داداش مخدوش نشه 😂😂

آره همین با روحیه لطیفش چندسال دیگه تو دادگاه ثدا کلفت می‌کنه میگه ایناااا پول سکه منوووو ندادنننننن😂😂😂😂

باحالم هست از یه جهتایی😂

آره خیلی 😍😂ازدواج قومیتی خیلی خوبه

جدا از شوخی ولی من چون داداشمو دوست دارم قطعا عرپسشو ام دوست دارم امیدوارم اونم خوب باشه

آره همین با روحیه لطیفش چندسال دیگه تو دادگاه ثدا کلفت می‌کنه میگه ایناااا پول سکه منوووو ندادنننننن ...

واای شانس منه یه سلیطه میاد به سال نکشیده میره مهریه میزاره اجرا بعد مهرشم ما باید بدیم 

عجب کابوسی گفتم خدا نصیب نکنه

😂😂

مادرتونم که نمیتونه از بچش دل بکنه خبر نگیره ای کاش اونم قطع ارتباط میکرد

آره بخدا هر چی بهش میگم پسرت گفته تو‌رو نمی‌خوام میگه. بگه اون بچه ی منه بخدا الان دارم با گریه می‌نویسم مامانم مریض پارکینسون داره آنقدر سنگ دل شده که اصلا براش مهم نیست 🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭

آره خیلی 😍😂ازدواج قومیتی خیلی خوبهجدا از شوخی ولی من چون داداشمو دوست دارم قطعا عرپسشو ام دوست دار ...

ایشالاااا یه دختر مثل خودت خانم نصیبتون میشه

آره بخدا هر چی بهش میگم پسرت گفته تو‌رو نمی‌خوام میگه. بگه اون بچه ی منه بخدا الان دارم با گریه می‌ن ...

الهی بمیرم چقد شرایط بده حق داری شما بخدا

اونم مادره بخصوص که طرف مقابلش پسرشه مادرا سر پسر یه جور عجیبین

داداش منم مادرمو خیلی اذیت میکنه خیلی زیاااد

من فقط حرص میخورم غصه میخورم کاری نمیتونم کنم مامانم که از پسرش نمیگذره

واای شانس منه یه سلیطه میاد به سال نکشیده میره مهریه میزاره اجرا بعد مهرشم ما باید بدیم عجب کابوسی گ ...

حق میگی بخدا😂یکیو میشناسم

اینقدر فتنه بوده روز عقدشون پسره خودش لباساشو پوشیده مرتب و اینا ب مادر پدر و خواهرشم نگفته اصلا چیزی پاشده قشنگگگگ رفته عقد کرده ب مامان باباشم چیزی نگفته 

بعد ک دیگه واسه عروسی پول کم آورده ب اون بدبختا ی چیزی ام گفته😂😂😂😂😂😂😂

وای شما از چند جهت بهت حمله شده 😂😂خدا صبرت بده من میگم حالا اصن شوهر خودشه بکشه سمت خودش اشکال ندا ...

آره عزیزم 

متاسفانه زن داداش کوچیک من بسیار بی‌شعور پررو و حسوده جوری ک حتی همه فامیلشون قهرن باهاشون مادرش ی فولاد زرهی هست با عقاید پوسیده دختر احمقشم از مادرش پیروی میکنه مادرش انگار مال دوران قاجاره طرز تفکراتش 

زن داداشمم کلا خیلی حسوده همههم اینو میدونن 

خواهر شوهرمم والا خودش نیست خداش هست من خیلی خیلی بهش خوبی کردم با هم  خیلی خوب بودیم ولی متاسفانه شعله حسادت خودش مادرشوهرم شعله کشید وکلا روابطم ن بهم خورد 

ببین چقدر زشته ک خواهرشوهر زنگ بزنه به برادرش پشت سر زنش بخواد بد بگه 

بماند ک قبلا هم هرچی شوهر منو تنها گیر میاوردن شروع میکردن به اینکه زنت چرا اینجوریه اونجوریه 

چون من باهاشون خودمونی نمی‌شدم اونام میخواستن من باهاش خودمونی بشم ک هر چی میخوام بگن من دم نزنم همه کارهای خونه شون وباغ اینا رو هم بدون چشم داشت  انجام بدم انگار کلفت کارگر گرفتن اونم بدون نزد 

منم زیر بار نرفتم خواستن زیر آب منو بزنن ک با شوهرم دعواشون شد و شوهرم علنا ب خواهرش گفت تو زندگیه شخصی ما دخالت نکن اونم با ما قهر کرد 

حالا من زنداداشم ی کاری کرد ک دشمن نمیکنه ولی من هیچ وقت به داداشم نگفتم فقط وفقط ی بار ب داداشم گفتم حق من این نبود زنت با من اینجور کنه من ک خیلی باهاش خوب بودم 

چون طاهرا خانم فتنه کرده بود و میخواست شوهرش نفهمه  در این حد ک اومده بود روز عقد من، عقدمو بهم بزنه😐ولی بازم من احترامش داشتم 

حق میگی بخدا😂یکیو میشناسماینقدر فتنه بوده روز عقدشون پسره خودش لباساشو پوشیده مرتب و اینا ب مادر پد ...

واای عجب فتنه اییی 

تاوان گناههانشون بوده 😖😂😂

خداحفظت کنه براشون مهربون

ممنون 

ان شالله که هم خودتون و هم داداشتون خوشبخت بشین و روابط خانوادگیتونم خوب باشه

همه چیز در تعادل خوبه. رفت و امد از یه حدی بیشتر نشه زیاد خودمونی نشید زیادم فاصله نگیرید وهمیشه بدونید که همین طور که داداشتون عزیزه ایشونم دختر مردمه و بهر امید اومده خانوادتون 

از همه اینا گذشته انگلیسیا میگن همسر راضی باعث خوشبختی میشه اگه خوبی داداش یا پسروونتون رو میخواید اونا با هم یه تیمن حریف هم نیستند که فکر کنید با طرفداری از داداش یا پسرتون به نفعش کار کردین. باید طرفدار تیمشون باشید و اونا رو از یه خانواده ببینید

2810