2777
2789
عنوان

کسانی که از دعا نویس ها کمی سر درمیارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 28 پست
عزیزم موکل یعنی اجنه ای ک توسط افرادی تسخیر میشن اونم با یه سری شرایط خاصی ک انجام میدن و موکل ها و ...

اهان اونکه آره فهمیده فااال چرته اما دعا نویسه،های میگفت چون  تاروووت،میگرفتی  افسردگی گرفتی و سنگینی وارد زندگیت  کردی و .... میخواستم مطمئن بشم چرت گفته یا نه

اهان اونکه آره فهمیده فااال چرته اما دعا نویسه،های میگفت چون تاروووت،میگرفتی افسردگی گرفتی و سنگین ...

اون می‌خواسته بگه بیا من برات اصولی فا ل بگیرم

کلا حرفاشون یه قرونم نمی ارزه

در مورد برادرتون چرا ازدواجش صورت نمیگیره؟ یعنی از همون اول اوکی نمیشه یا تا یه مرحله ای پیش میره و بعد بی دلیل بهم میخوره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم موکل یعنی اجنه ای ک توسط افرادی تسخیر میشن اونم با یه سری شرایط خاصی ک انجام میدن و موکل ها و ...

میشه درخواست دوستی بدم 

ک شمارو گم‌نکنم خواهش میکنم قبول کنین زیاد مزاحمتون نمیشم

اون می‌خواسته بگه بیا من برات اصولی فا ل بگیرمکلا حرفاشون یه قرونم نمی ارزهدر مورد برادرتون چرا ازدو ...

اهااااان، دقیقا ،یعنی اینقدر مطمئن صحبت میکرددد، ک نگووو

حقیقتش برادرم پولداره وضع مالی خیلی خوبی دارم قیافه هیکلش هم خوبه بشدت پدر ومادرم دوستش دارن و خیلی به پدر ومادرم کمک میکنه و کل فامیلمون آرزو داشتن کاش پسرش بود یا برای دخترشون میگرفتیم، که از فامیل نمی‌خواستیم 

بعد الان داداشم ۳۴ سالش شده ، یعنی   اصولا همون اول اوکی نمیشه،  وکسی به دلش نمیشینه  و چندتایی هم بودن  ، تو چند مرحله نشد

اهااااان، دقیقا ،یعنی اینقدر مطمئن صحبت میکرددد، ک نگوووحقیقتش برادرم پولداره وضع مالی خیلی خوبی دار ...

خوب داری میگی کسی ب دلش نمیشینه چ ربطی ب سحر و جادو داره؟  داداشت یکیو میخواد ک خییلی خوشگل باشه.. یا خودش باید یکیو اوکی کنه. یا مثلا شما اول مورد ک بهش معرفی میکنید ازش عکس بخواین تو گوشی واسه خودتون بفرستن بعد شما بهش نشون بدین اگه اوکی بود ادامه بدین

اهااااان، دقیقا ،یعنی اینقدر مطمئن صحبت میکرددد، ک نگوووحقیقتش برادرم پولداره وضع مالی خیلی خوبی دار ...

ببین سحر و جادو کلا نشانه هایی داره ک تا حدودی مشخصه

درخواست دوستی بدین ازتون بپرسم 

شما راهیی قوی برای ازدواج و باطل سحر دارین؟؟

بیایید پی وی من یه ادرس ایتا بهتون میدم.‌

تمووووووم راه کارها برای هر مشکلی رو گذاشته. 

من چندتا از مشکلاتم با راه کارهاشون حل شده.

انواع باطل السحر . پاکسازی. رفع سنگینی‌ . بستگی بخت. فروش منزل و مغازه و ...‌ 

کاملا رایگان همه رو گذاشته. 

من مجردم سن بالا. اگه چند سال پیش این کانالو دیده بودم برا ازدواجم انجام میدادم. اما الان دیگه سن ازدواجمم گذشته. 

اگه اگه با راهکارها مشکلتون حل نشد که اکثرا میشه. 

و اگه نیاز به تحلیل نجومی باشه اساتید روحانی قم براتون انجام میدن و تلفنی یا حضوری براتون میگن و دقیق و درست. و راهکار میدن.  

نه که یه مشت دعا نویس بی سواد که حتی طهارت ندارن بخان با فا.ل و چیز اجنه منحوس وارد زندگی افراد کنن.