2777
2789

هفته پیش رفتم پیش دعا نویس  برای مشکل ازدواج داداشم ولی به محض اینکه وارد شدم تا فرداش سردرد گرفتم

و گفت زنگ بزن به دادشت تا انرژیش دریافت کنم برای تارووت به داداشمم زنگ زد سر درد گرفت ، از خودش پرسیدیم گفت چون دارین به باطل السحری، مقاومت نشون میدین

ولی من باور نکردم نظر شما چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۷وساله داریم میریم براش خواستگاری

😂

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ من مانند استوره ام (سلطان) به همه احترام میزارم (اما قانون من تک پر بودنه) 

اینا اکثرا موکل دارن اسی و اطرافشون پر از دعا و طلسم و انرژی منفیه...شما رو تیغ میزنن و تهش هیچی نصیبتون نمیشه..حتی ممکنه از گذشته یه چیزایی رو برای شما بگه ک از تعجب پشمای آدم بریزه ولی کاری ازشون ساخته نیست...سمت اینجور آدما نرین

اینا اکثرا موکل دارن اسی و اطرافشون پر از دعا و طلسم و انرژی منفیه...شما رو تیغ میزنن و تهش هیچی نصی ...

کو گوش شنوا 

از بس مردم به دعا نویسهای کثیف و طلسم و این چیزا رو اووردن روز به روز انرژی منفی زمین داره بالاتر میره. 

مرگ جوونها‌... طلاقهاا بیماری ها قتل ها ... تمومش به خاطر اینه که شیاطین دارن روز به روز با کارهامون قویتر میشن و جولان میدن

پناه بر خدا

اینا اکثرا موکل دارن اسی و اطرافشون پر از دعا و طلسم و انرژی منفیه...شما رو تیغ میزنن و تهش هیچی نصی ...

اره ۱۵ میلیون میگیره اینقدر زبووون داشت خودشو صمیمی میگرفت  موکل هم هم داشت ولی میخوام علت سردر بفهمم

کو گوش شنوا از بس مردم به دعا نویسهای کثیف و طلسم و این چیزا رو اووردن روز به روز انرژی منفی زمین دا ...

کاملا موافقم...چون همین ک پاشون ب زندگی آدم باز شه دیگه همه چی زندگی آدم بهم میریزه...شده مث نقل و نبات متاسفانه

اره ۱۵ میلیون میگیره اینقدر زبووون داشت خودشو صمیمی میگرفت موکل هم هم داشت ولی میخوام علت سردر بفهم ...

من تو این زمینه ها خیلی مطالعه کردم...دلیل سر درد شما همون انرژی منفی بود ک گفتم ...موکلایی ک دارن توی هر محیطی نمیتونن بمونن ک باید یه سری شرایط خاص باشه ک کارایی ک برای تسخیر و نگه داریشون انجام میدن سر تا سر انرژی منفیه

ک برای هر کسی تاثیرشو ی جوری نشون میده شما همون لحظه ک وارد شدین این انرژیو احساس کردین

من تو این زمینه ها خیلی مطالعه کردم...دلیل سر درد شما همون انرژی منفی بود ک گفتم ...موکلایی ک دارن ت ...

اهان جواب سوالم ،گرفتم خیلی ممنونم یعنی از شدت انرژی منفی اونجا من سردرد گرفتم

علتش چیه من انرژی زود احساس کردم ؟یعنی هم رسیدم دم درش سرم درد کرد 

من تو این زمینه ها خیلی مطالعه کردم...دلیل سر درد شما همون انرژی منفی بود ک گفتم ...موکلایی ک دارن ت ...

به نظر شماا، خودمون فاااال،تاروووت،جهت سرگرمی بگیریم سنگینی داره؟ من خودم جهت علاقه وسرگرمی فااال تارووت خریدم به نظرتون  موکل وسنگینی،داره

به نظر شماا، خودمون فاااال،تاروووت،جهت سرگرمی بگیریم سنگینی داره؟ من خودم جهت علاقه وسرگرمی فااال تا ...

عزیزم موکل یعنی اجنه ای ک توسط افرادی تسخیر میشن اونم با یه سری شرایط خاصی ک انجام میدن و موکل ها و اجنه غیر رحمانی و شیطانی رو تسخیر میکنن تا براشون اطلاعاتی ک میخوان رو بیارن...وجود این اجنه غیر رحمانی روی شما تاثیر گذاشته ...گاهی اوقات اینا وارد زندگی آدم میشن و دیگه رفتنشون خیییلی سخته پس خواهشا سمت هیچ دعانویسی حتی محض اینکه حالا بریم ببینیم چی میشه نرین

در مورد فالی ک خودتون برای سرگرمی میگیرین هم ب اون صورت بالا ک گفتم نیست اما بهتره ک آدم از اسباب فا ل و خرافه حتی برای سرگرمی هم دوری کنه دوست عزیز

2810