2777
2789
عنوان

بابام نزاشت خونشون بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 76 پست
وای واقعا هر هفته دو روز شوهرت رو تنها میزاری میری؟؟ خودت متوجه نمی شی خیلی اشتباه و عجیبه؟ چکار کنن ...

البته خیلی هم عجیب نیست..چرا نره خونه ی مادر پدرش؟؟

هیچکی تو این دنیا ب اندازه پدر مادر مهم نیست حتی شوهر

روزی میرسه ک پدر مادر دیگه نیستن و همه ش حسرت این روزا را میخوریم ک ای کاش بیشتر پیششون بودم

چرا همش عادت دارین آخر هفته ها برین خونه پدر مادر شاید هر هفته حوصله ندارن ماهی دو بار برو نهایت خصو ...

خود مادرشوهرم زنگ میزنه میگه دلم تنگ شده تا زنگ نزنه نمیرم که گاهی هم اخر هفته ها میریم خونه مادرشوهرم ماهی یکبار میریم اونجا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خوب بهترین روزهای هفته که تعطیلات آخر هفته اس شوهرتون تنها خونه ول میکنی میری پیش مامان بابات چ ...

شام وسط هفته اصلا نمیرم چون همسرم بیاد خونه خستس نمیتونه بیاد خودم گاهی ناهار میرم یا مامانم ناهار میپزه برام میاره

عزیزم اونام آسایش میخوان

زنوشوهرن

شما خودت باید شرایطودرک کنی تا کسی بهت چیزی نگه

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
آن چیز که جوان در خشت نمیبیند پیر نمیدونم در چی چی میبینهخلاصه که اونا هم باهم به یه نتیجه ای رسیدن

اونچه جوون تو آینه نمیبینه پیر تو خشت‌خام میبینه

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
2810