2777
2789
عنوان

شوهرم رو مبل میخوابه جدا از من

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا جهیزیت کهنه و داغون نشده برگرد شهرتونمردی ک 5 ماه بعد عروسی اینجوری میکنه روزگارت باهاش سیاهه حرف ...

نمیتونم من با چه ذوقی با چه عشقی جهیزیمو چیدم نمیتونم برگردونم خودمو بکشم از این بهتره میدونم نه تو این زندگیم فکر و خیال کنم نه طلاق میگیرم 

جدا بشم که چی بشه من بیشتز غصه میخورم بعد جدایی به جز این نمیتونم با هیچکس

عزیزم فکر میکنی میدونم بعد نبودش ممکن اذیت شی عذاب بکشی گریه کنی کلی بعد یکسال به خودت افتخار میکنی درد امروزه که فردای ترو میسازه نترس جدا شو 

پس رابطتتون خوبه ولی بی احساس وبی محبته تااخرعمرم همینجورباقی میمونه ازمن به تو نصیحت اگه خیلی احساس ...

خیلی زیاد احساساتی هستم الان دیشب نشستم پیامای عقدمونو میخونم بیش از اندازه بهم محبت میکرد خیلی نشستم چند ساعت گریه کردم 

عزیزم فکر میکنی میدونم بعد نبودش ممکن اذیت شی عذاب بکشی گریه کنی کلی بعد یکسال به خودت افتخار میکنی ...

هیچوقت نمیتونم فراموشش کنم خاطراتمونو با هیچکسم بعد اون نمیتونم من خیلی باهاش صمیمی بودم خیلی مثل رفیق بودیم نمیدونم چش شده بعد ازدواج