2777
2789
عنوان

اختلاف خاموادگی خواهذم ک طلاق گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 71 پست
بخدا من باهاش صحبت میکنم رازامو میگم بلکه بگه ولی بازم پنهون کاره ینی ب طرف‌بگی تو محل با پسر نرو نی ...

اره عزیزم میدونم چی میگی کاراش واقعا قابل توجیه نیست . 

ولی اینو بدون اون الان ی آدم شکست خوردس که با گفتن این حرفا بهتون گوش نمیده بیشتر باهاتون لجبازی میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم شما درست میگی هیچ کس تا نداشته باشه این مورد رو نمیتونه کسیو قضاوت کنه من نمیگم پدر مادرم ...

گلم من کامل درکت میکنم تحمل همچین آدمی واقعا سخته اما تلاش کن با یه مشاور آشناش کنی اگر قبلا این راه و نرفته باشی🥰

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

اره عزیزم میدونم چی میگی کاراش واقعا قابل توجیه نیست . ولی اینو بدون اون الان ی آدم شکست خوردس که با ...

والا ما تو فامیل مشکل اینجوری دارم ولی هیچ کدومش مث خواهر من نیست کل فامیلو هاید میکنه عکسای لختی ک بالباس ورزشی تو باشگاهه میزاره ما برای ابروی خودش میگیم و خودمون وای لج میکنه

اونموقع‌ هم شوهرش میگف عکس عروسیتو نزار پروفت دوست ندارم عکستو بزاری پروفت ولی گوش نمیداد همش باهم لجبازی میکردن

والا ما تو فامیل مشکل اینجوری دارم ولی هیچ کدومش مث خواهر من نیست کل فامیلو هاید میکنه عکسای لختی ک ...

😔😔😔چی بگم . شمام حق دارید . کاراش واقعا بده . 

یکی از دخترعموهای منم همینطوره کل خانواده طردش کردن . مامانش اصلا راش نمیده خونه . دوتا بچه داره رفته خونه اجاره کرده .

😔😔😔چی بگم . شمام حق دارید . کاراش واقعا بده . یکی از دخترعموهای منم همینطوره کل خانواده طردش کردن ...

انشاءالله به راه راست هدایت بشن 

حتی من 

بی زحمت شما ب عنوان ی غریبه واسش دعا کنید پدر مادرم۶۰سالشونه تا حالا هیچ ابرویی ازشوم‌نرفته ابرو چیز کمی نیست بخدا

شاید فکر می‌کنه عامل بدبختیاش خانوادش بودند و توقعش زیاده اما تو این اوضاع مالی نباید از باش انتظار داشته باشه بعدم شبانه بره حالا بعضیا رو خیلی نازشون و می‌کشی فکر میکنند چه خبره