2777
2789
عنوان

اختلاف خاموادگی خواهذم ک طلاق گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی نمیگذارید بچشو بیاره 

زخم عمیقی بهش وارد شده چه از زندگی متاهلی و چه از سمت خانواده اش

پس خیلی تو بحران 

و همه مقصر هستند هم خودش و هم اطرافیانش 

تا کفش دیگری نپوشیدیم نمیتونیم قضاوت کنیم 

فقط بگم درکش کنید 

از جای دیگه دلخور نیست این شکلی بروز میده ؟برید بپرسید درد دلش چیه

اصن باهامون حرف نمیزنه بخدا از در میاد داخل انگار دعوا داره من خودم 3ماه باهاش تنها بودم بامن حرف نمیزد من میرفتم تو اتاق خواب دراز میکشیدم

الان بچش با شوهر سابقش زندگی میکنه؟ کاش میشد خواهرتونو میبردید مشاوره

بخاط فحشایی ک میداد بله بعد گفت اگ از این مسیری ک میره و میاد تصادف کنه بچم پدرتونو درمیارم خودش درس روانشناسی خونده خیرسرش

من کارای خواهرتو تایید نمیکنم . ولی خودمم ۵ سال پیش طلاق گرفتم  از سمت خانوادم آنچنان اذیت شدم و بی مهری دیدم که هزاران بار دلم میخواست فرار کنم . خودمو بکشم . هیچوقت  یادم نمیره رفتارای مامانمو  ........

آدم تو این موقعیت مهر و محبت میخواد . ولی خانواده ها درک نمیکنن ....

هرچند هزاران راه دیگه بود که خواهرت خودشو اروم کنه ولی به بدترین پناه برده

چه سخته شرایتطون خداکمک کنه باهاش حرف بزنین اگه آدم نشدبگین ازینجابرو ابرومونو بردی بزارین بره

بخدا قسم ب هرکی میگیم میگ حق با شماس همش میگ فلانی دوس پسر داره میگیم خب توام داری لباس کوتاه میپوشی ژل میزنی میری میای بجان بابام بابام ب من گیر میده ولی ب اون نه

ای بابااااا

امان از روزی که دختر دوباره برگرده خونه ی پدرش😣

خیلی سخته هم برای پدر و مادر و هم برای خودش...

اما خیلی اشتباه میکنه اینجوری رفتار میکنه، خونه ی شوهر که نتونست بمونه، حداقل اینجا با عزت بمونه، هر کجا هم خواست بره، بازم با احترام بره.. اینکه نشد هر کاری دلش بخواد بکنه.. دختر با پسر فرق میکنه

هنوز کلش داغه بزار سرش که به سنگ خورد بعد میفهمه چه اشتباهاتی رو‌با خانوداش کرده، هر چی باشن خانواده حامیه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

وقتی نمیگذارید بچشو بیاره زخم عمیقی بهش وارد شده چه از زندگی متاهلی و چه از سمت خانواده اشپس خیلی تو ...

عزیزم بچش می اومد ولی شوهرش ب پدرم میگ م و ن میدی ب ما میگه ج ن د ه پدرم ی شب صورتش سیاه سیاه شد 

خودت بودی چ میکردی

بعد ما اون سال تهران نبودیم وظیفش بوده بچشو بگیره با شوهرش کنار بیاد مقصر کسی نیست 

من مادرم نمیتونه بچه بگیره ک ب مادرمم بی احترامی کنه

2810