2777
2789
عنوان

دیروز ی چیزی شنیدم داشتم شاخ در میاوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 31 پست
مثل ادم بگو درخواست بدن برا اسپرم اهدایی.از مرد دیگه حامله شم دیگه چه صیغه ایه؟😐بعدم مگه نمیگه رابط ...

فکر کنم توی ایران اسپرم اهدایی نداریم البته دقیق نمیدونم ولی یه بار توی همین سایت از یکی شنیدم که میگفت حرامه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

میدونی شوهرشو دوست داره نمیخواد از دستش بده از طرفی هم عاشق بچه هست... برا همین زده به سرش...

ولی راه درستی انتخاب نکرده... فک کنم شرایط روحی خوبی نداره...

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همین دیگه از من می پرسه کجا ممکنه تست دی ان ای بگیرن که معلوم بشه

توی یه فیلم بود بچه ی خانواده یه مریضی میگیره که باید از اعضای خانواده بهش خون اهدا بشه یا نمی دونم پیوند مغز استخوان بشه وقتی آزمایش میگیرن متوجه میشن که پدرش هیچ نسبتی باهاش نداره 

میدونی شوهرشو دوست داره نمیخواد از دستش بده از طرفی هم عاشق بچه هست... برا همین زده به سرش...ولی راه ...

آفرین دقیقا همینه شرایطش همه اش میگه شوهرم متوجه نمیشه که اینطوری فکر میکنه بچه خودشه

فکر کنم مثلا یکی دوبار در ماه باشه نمیدونم

چی بگم وقتی راضیه بچش از مرد دیگه ای باشه دلش با شوهرش نیست دیگه اصلا چرا داره باهاش زندگی میکنه؟ جداشه بره با همونی که قراره بابای بچش باشه ازدواج کنه 

شوهرش رو خیلی دوست داره زندگیشونم تا جایی که من دیدم مشکلی نداره

دروغ میگه زنی که عاشق شوهرش باشه محاله دلش راضی به خیانت بشه حاضره تا اخر عمر دوتایی زندگی کنن ولی اینکارو نکنه دیدم که میگم دایی شوهرم همینجوریه الان دیگه پیرن خانومش خانواده خوبیم داشته اینجوری که مادرشوهرم میگه میتونست راحت بره بایکی دیگه ازدواج کنه ولی موند چون دوسش داشت . این خانمه احتمالا دل بسته به خونه زندگی ای که داره و از جدایی میترسه میخواد هم خرو داشته باشه هم خرمارو

2810