2777
2789
من اینقدر اعصابم خورد شده این کارت دست من بود خریدامو میکردم باهاش برای خودم دلم میخواست فکر کنم دیگ ...

دقیقا مثل ما منم میخواستم برم خرید ک هنوز ندادن اما ب بقیه خانوادم دادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عع از شماهم ندادن ؟

نه متاسفانع واقعا مردم به کجا رسوندن ک برا مایحتاج باید ازاین چندغاز استفاده کنیم منتظرش باشیم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ماهم سه نفریم ولی نفری۳۰۰ میدن

عزیزم من مبلغ رو نوشتم چون میخواستم به مبلغ نیست انگار دیگه یه سری هارو می‌خوان ندن 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
ما رفاه بودیم.. با یک روز تاخیر ریختن.. زنگ بزن بانک بپرس.. اونایی که قرار حذف بشن از دی ماه اعمال م ...

ماهم نریختن مگه قراره حذف کنن کسی رو؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
طبق یه شرایط خیلی خاص... مرفه های بی درد رو قرار حذف کنن.. البته بی درد از لحاظ مالی

فعلا ک مرفه های بی درد ب اسم کارکنان دولت دارن میگیرن😂

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید