2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت از رو سونو ان تی کی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 98 پست
اها ممنون عزیزم پس خود دکتر سونو میگه،ببخشید میتونم بپرسم ازمایش هم هزینه ش چقدره ؟من هم نزدیک سونو ...

۱۲ هفته و ۴ روز بودم طبق سونو قلب.. که رفتم

خدایا خودت مواظب تو دلیم باش....برای سلامتیش لطفا ..اللهم صل الا محمد و آل محمد.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان تی احتمال میدن برای من گفتن دختره تو آنومالی هم گفت صد در صد دختره اسفند ماه پارسال هیلدای عزیزم ...

به من اصلا احتمال هم نداد.اصلا نگاه نکرد ببینه چیه

خدایا خودت مواظب تو دلیم باش....برای سلامتیش لطفا ..اللهم صل الا محمد و آل محمد.....
من اصلا از ازمایش نمیدونستم اینجا فهمیدمفک کردم اگر نیاز باشه باید بدننزدیک وقت سونومه فک کردم اول ج ...

تو همون روز بدی بهتره 

زودتر برو برا سونو

معطلی داره معمولا

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
به من اصلا احتمال هم نداد.اصلا نگاه نکرد ببینه چیه

عجله نکن آنومالی صد در صد میگن اگر هم خیلی عجله داری و از نظر هزینه اوکی هستی برو جای دیگه دوباره سونو بده 

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
عجله نکن آنومالی صد در صد میگن اگر هم خیلی عجله داری و از نظر هزینه اوکی هستی برو جای دیگه دوباره سو ...

حالا دو هفته دیگه میرم یه جا دیگه برا جنسیت ببینم معلوم میشه یا نه .خیلی دوست دارم زود بدونم چیه

از رو سونو متوجه نمیشم ولی از رو حالتات حس میکنم دختره 

اخه خودم تو حاملگیم خیلی سرحال بودم و انرژی داشتم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

2810