2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت از رو سونو ان تی کی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 97 پست
سونو رو مرکز سونوگرافی رفتین یا پیش دکتر؟بعد بعد اینکه جواب سونو رو دکتر نشون دادین رفتین برا ازمایش ...

برو سونوگرافی با جوابش برو آزمایش بده تو یه روز باید انجام بدی و واجبه 

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونو رو مرکز سونوگرافی رفتین یا پیش دکتر؟بعد بعد اینکه جواب سونو رو دکتر نشون دادین رفتین برا ازمایش ...

نه سونوگرافی شخصی رفتم .

خود دکتر سونو گفت همه چیزش سالمه ان تی هم نرماله برو آزمایش .

منم همون شب رفتم ازمایش

ولی قبلش دکتر برام نوشته بود

خدایا خودت مواظب تو دلیم باش....برای سلامتیش لطفا ..اللهم صل الا محمد و آل محمد.....
یعنی ازمایشش رو همه باید بدن؟حتی اگر جواب سونو بدون ریسک باشه؟

آره عزیزم خیال خودت راحته 

کدوم شهری 

چرا نمی‌خوای بدی

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه سونوگرافی شخصی رفتم .خود دکتر سونو گفت همه چیزش سالمه ان تی هم نرماله برو آزمایش .منم همون شب رفت ...

اها ممنون عزیزم پس خود دکتر سونو میگه،

ببخشید میتونم بپرسم ازمایش هم هزینه ش چقدره ؟

من هم نزدیک سونو و غربالگیریمه. شما چند هفته و چند روز رفتین؟

اها ممنون عزیزم پس خود دکتر سونو میگه،ببخشید میتونم بپرسم ازمایش هم هزینه ش چقدره ؟من هم نزدیک سونو ...

جگر هم دیگه نخور 

ویتامین آ داره

آره عزیزم خیال خودت راحته کدوم شهری چرا نمی‌خوای بدی

من اصلا از ازمایش نمیدونستم اینجا فهمیدم

فک کردم اگر نیاز باشه باید بدن

نزدیک وقت سونومه فک کردم اول جوابو ببرم برا دکتر بعد ازمایش بنویسه 

یه سوال اگر سونو رو ۶ عصر بدم ازمایش میشه فردا صبحش ۱۰ اینا بدم؟

گلم عکسشو فرستادم مال شما شبیه بالایی ینی پسر

اره مثل بالاییه .مال دختر گرده ولی این نیست انگار .

نمیدونم والا هر چی خدا بخواد

خدایا خودت مواظب تو دلیم باش....برای سلامتیش لطفا ..اللهم صل الا محمد و آل محمد.....
اها ممنون عزیزم پس خود دکتر سونو میگه،ببخشید میتونم بپرسم ازمایش هم هزینه ش چقدره ؟من هم نزدیک سونو ...

ازمایش ۷۳۸ تومن شد 

2810