2777
2789
عنوان

بچه طبقه بالایی که مثل اسب میدوئه رو چه میشه کرد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 63 پست

عزیزم بچه بیچاره رو محدود کردی؟

خب صحبت کن با همسایه بگو‌ خودتم پس فردا بچه دار میشی 

بچه کارش شیطنته 

ماهم چند سال پیش توی آپارتمان بودیم با اینکه واقعا بچه ها بالایبا واقعا شلوغ بودن اما اونقدر آزار دهنده نبود که

صدا میومد اما میدونستیم بچه ن عادی شده بود برامون 

همسایه تون دیگه خیلی حساسه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید یه سوال لین شارژ ساختمون رو بابت چی میگسرن؟و چقد باید باشه؟مثلا یه ساختمون که ۴ واحد داره چقد ...

تمیز کاری قسمتای مشاع هرس کردن درخت یا گلکاری برق قسمتای مشاع و تعمیر خرابی احتمالی اسانسور در ورودی روشنایی و … 

همسایه بالایی ما آدم های بدی نیستن اما خب ملاحظه نمی‌کنند مثلا ساعت دو بعدازظهر شروع می‌کنند جابجایی وسایل و یا دوازده شب ،به پسربچه حدودا چهار ساله هم دارن که خیلی می دوه یا می پره ، آزاردهنده هست قبول دارم ولی خب چه میشه کرد بچه هست و اقتضای سنش بازی و دویدن، 

مطمینم اگه همسایه های دیگه جای ما بودن، تذکر میدادن ولی خب من فکرمی‌کنم آدم های خوب و مهربونی هستن درسته ملاحظه اینچیزا را ندارن، اگه ما هم بچه دار بشیم بعدا به بچه همش بخوای بگی نکن ندو نرو راه نرو خب بچه هست ولی بهش یاد میدم نپره ندوه محکم که پایینی خسته شده اذیت بشه  وگرنه این ساختمون های امروزی که خیلی عایق صدا نیستن آدم راه بره هم صدا میده بهرحال طبیعی هست تاحدی صدا .

طبقه پایینی ما آخر هفته نوه هاش جمع میشن اینجا یعنی واقعا میخوان خونه رو تخریب کنن ما که طبفه بالا هستیم سرسام میگیریم بیچاره پایینیا پدر و مادراشون هم هیچی نمیگن قشنگ تا ۱. ۲ نصف شب بدو بدو دارن بعدشم صدای بی امون آسانسور برا رفت و آمدشون 

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

عزیزم خیلی آزاردهنده اس که یکی مدام اعتراض کنه برا صدا آپارتمان همینه متاسفانه منم بقدری درخونم اومدن آخر کار به شکایت رسید منم خونه رو زیر قیمت فروختم رفت مدام ور خونه من بودن طرف پیرزن بود من باهاش دعوام شذ خب آدم بچه رو چکار کنه 

منطقی ترین کار اینه بفروشی بری اون بچه با تبلت به چشم و مغزش آسیب میرسه بخاطر همسایه 

اسی یکبار بهش بگو همینه که هست ناراحتی بفروش برو من نمیتونم بچه رو کاری کنم نمیشه پاهاشو ببندم که بچه اس 

یکبار معذرت نخواه و جواب بده بعضیا شعور زیادی رو درک نمیکنن زیادی کوتاه بیای سوارت میشن پس بی زبون نباش 

تبلت ممنوع بزار بچه از ساعت ۹ صبح تا ۱ و از ۴ تا ۸ شب بدوعه همسایه تون حساس هست که هست

گفته از ۱ و نیم تا ۸ شب صدا نیاد میخوایم استراحت کنیم و بچه درس بخونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه واقعا بچه شیطونی نداری بی خیال باش،کف خونتون هم میتونید عایق بزنید،رو صدا خیلی موثر هست

با چی میشه کف رو عایق کرد؟

تو رو خدا اگه اطلاعی دارید بگید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی خیلی بیخود بچه رو محدود کردی با تبلت دادن دست بچه داغونه میکنی وقتی عدم تمرکز گرفت و بی بی دیجی ...

دقیقا اشتباه میکنی که بچه رو محدود میکنی، تبلت تو سه سالگی هزار مشکل برای مغز فرزندتون ایجاد میکنه

بچه تو خونه خودش تحرک نداشته باشه کجا راحت باشه پس؟ پسر منم شش سالشه و من فقط تو ساعتای استراحت دیگران کنترلش میکنم. در مواقع عادی کاری به کارش ندارم. همسایه پایینی هم با اینکه سن بالاست اما خیلی محترم و بادرکه و چیزی نمیگه

کسی که انقدر رو صدا وسواس داره باید بره ویلایی یا جایی باشه که طبقه اخر باشه. مراعات حال همسایه درسته و سر و صدای غیر ضرور یا بی موقع نباید کرد اما بچه رو که نمیشه بست به زمین. آدم بزرگ که نیست صاف راه بره، اقتضای سنشه

مقصر نه شمایید و نه همسایتون اون سقفا رو اگه بهتر میساختن دیگه صدا نمیرفت خونه قبلیم طبقه همکف بودم ...

همون رو بگو

سقف خونه طبقه پایینی با وزن یه بچه ۲۰‌کیلوئی تکون میخوره

تصور کن چه خونه ایه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35