2777
2789

چه ورزشی خوبه چه دارویی خوبه 

من میترسم عمل کنم بدتر بشم دکتر گفت تا زمانیکه راه رفتن برام سخت نشده عمل نکنم و برم استخر 

من میترسم از استخر رفتن هم از قارچ هم از عفونت هر کدوم از دوستان اقوام رفتن بیمار شدند از استخر

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

من از پایین کمرم درد دارم تا لگن سمت راست لگن سمت چپ و تا تو پاهام این درد ادامه داره 

به کمر نمیتونم بخوابم اگر بخوابم لگنم قفل می‌کنه انگار از جاش در میاد چه لگن چپم چه لگن راستم برای همین باید کج بخوابم یه بالشت کوچیک هم بین پاهام باشه 

نمیتونم بشینم خیلی نمیتونم فعالیت کنم نمیتونم ورزش کنم در حد متوسط کم انجام میتونم بدم 

اگر اینکارای بالا رو خیلی انجام بدم دیگه نمیتونم راه برم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

درد منم مث شما بود ،شبا از درد گریه میکردم ،منی که خیلی صبور بودم داد منو در آورده یود،استخر رفتم فقط دو جلسه،طب سوزنی رفتم بسیار بسیار موثر بود ده جلسه رفتم،بعداینکه چهل شب سیاهدانه وعسل خوردن دوسال از ا ن درا میگذره خوب شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درد منم مث شما بود ،شبا از درد گریه میکردم ،منی که خیلی صبور بودم داد منو در آورده یود،استخر رفتم فق ...

چطوری خوردید معده تون اذیت نشد

من با سیاهدونه تنها اسید معده م زیاد شد تا تو حلقم 

من لامصب از طب سوزنی میترسم یه جا رفتم طرف ناشی بود اذیت شدم شما کجا طب سوزنی رفتید آدرسش رو میگید 

درد منم مث شما بود ،شبا از درد گریه میکردم ،منی که خیلی صبور بودم داد منو در آورده یود،استخر رفتم فق ...

خداروشکر خوب شدید 

خیلی درد بدیه من دایم شده 

چطوری خوردید معده تون اذیت نشدمن با سیاهدونه تنها اسید معده م زیاد شد تا تو حلقم من لامصب از طب سوزن ...

یک قاشق چایخوری سیاهدونه رو هرشب یک کوچولو میکوبیدم با دوتا قاشق چایخوری عسل قاطی میکردم تو آب ولرم میخورم اینو یک دوست نی نی سایتی گفت وعمل کردم خیلی راضی بودم،من ده روز رفتم شهرستان خونه مادرم بودم بابل پیش دکتر شاکری انجام دادم

یک قاشق چایخوری سیاهدونه رو هرشب یک کوچولو میکوبیدم با دوتا قاشق چایخوری عسل قاطی میکردم تو آب ولرم ...

ممنون عزیزم 

ورزش پیلاتس حرکاتش خوب میکنه و بادکش گرم بنداز خیلی خوب میکنه

ممنونم

ورزش پیلاتس حرکاتش خوب میکنه و بادکش گرم بنداز خیلی خوب میکنه

عزیزم ببخشید میپرسم 

ورزش پیلاتس چطوریه 

کسی نخواد بره استخر این ورزش انجام بده خوبه 

خداروشکر خوب شدید خیلی درد بدیه من دایم شده

شب وروز نداشتم تو ماشین نمیتونستم بشینم،به پهلو دراز میکشیدم یه دره راه میرفتم اسیر میشدم راستی لبنیات وترشیجات رو قطع کن،قرصای کلسیم ومنیزیم که باهم تریبت دارخونه دارن حتما بخر بخور ویتامین دی هزار صددرصد هرروز بخور،پنجاه هزار نخوری فقط هزار روزی یکی،سلوکسیب دویست هم عالیه

عزیزم ببخشید میپرسم ورزش پیلاتس چطوریه کسی نخواد بره استخر این ورزش انجام بده خوبه

کاش بتونی بری استخر. من مادرم  کمر درد  شدید مثل شما داشت میرفت خوب خوب شد. البته باید مربی کار بلد باشه حرکات ودرست انجام بدین اگه مربی کار بلد نباشه ضرر هم داره. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

شب وروز نداشتم تو ماشین نمیتونستم بشینم،به پهلو دراز میکشیدم یه دره راه میرفتم اسیر میشدم راستی لبنی ...

ممنونم دوست عزیز 

کاش بتونی بری استخر. من مادرم کمر درد شدید مثل شما داشت میرفت خوب خوب شد. البته باید مربی کار بلد ...

ممنونم دوست عزیز 

2810