2777
2789
عنوان

از دست مادر شوهرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی رفتارشون ناراحت کننده وزشت هست

یعنی یه مادربزرگ چطور می تونه این حرف و به نوه ش بزنه واقعا جای تعجب!

مگه اینکه هیج علاقه ای بهشون نداشته باشه

چطور همسرتون این رفتارهارو می بینه و بازهم مشتاق رفتن به اونجاست

اصلا قابل درک نیست جایی بری و بگن مفت خورها اومدن بعدهم همه کارها باشما باشه و به بچتون هم توهین کنن

خیلی بده واقعا

فکر نمی کنم کسی بتونه این رفتارو توهین علنی رو تحمل کنه

اگه قبلا هم توهین کردن و شما وهمسرتون عکس العملی نشون ندادین این شده براشون عادت حالا و همچنان ادامه خواهد داشت مگه اینکه جایی متوقف بشه حالا توسط شما یا همسرتون.

بنظرم طرز رفتارو برخورد مردها با همسر وبچشون به دیگران اجازه رفتارهای مختلف و میده(خوب یا بد)

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
خب من شوهرم نره مامانم اینها نمیان

بازم مجدد خب اونا هم نیان. بهتر از اینه کسی بهم توهین کنه. چمیدونم. والا ما بیشتر از اینا واسه خودمون ارزش قایلیم. اصلا خودم جهنم. کسی جرات داشت به بچه من بگه ری...م دهنت!!! اصلا انگار مشکلی با توهین به بچه ات نداری؟ پیرزن شل مغز حرف دهنش رو نمیپاد. اگر این چیزا تو خانواده شما رایجه، خیلی بده هااا

نمیاد خونه مامانت؟ خب نیاد!!! چقدر همه چیز رو سخت میکنید. شوهر من دو سال نیومد خونه مامانم. اونم چون ...

دقیقا شوهر منم مثل شوهر شما منتظر عاتو از خانواده منه منم نمیبرمش راحت خانواده منم راحت عاتو میدادن دستش الان 2 سال نرفتم اونجا بابام اینا خودشون میان چون نفهمیدن علت این نرفتن رو هنوز 

اصلا جهنم که شوهرت نمیاد ول کنید بابا مهم نیست 

خب من شوهرم نره مامانم اینها نمیان

خب نیان

به شوهرت بگو خوبه وقتی میریم خونه مامان من اونم به تو بگه مفت خور یا بهت فحش بده؟

به نظرم داری توجیه میکنی.خودتم دلت میخواد بری حتما برای همون مفت خوری که مادرشوعرت گفته

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
ییعنی کلا قطع رابطه کنم

نه عزیزم خودت تنها برو اما آتو و نقطه ضعف دست شوهرت نده خدایی تحمل همچین مادرشوهری سخته نزار به بچت توهین کنه خوردش کنه اون بچه بزرگ بشه طلبکار تو میشه که همچین اجازه ای از اول دادی و برخورد نکردی شوخی حدی داره زنیکه جلفه 

اره خب همین پس دیگ نرم به شوهرم چجوری بگم

خیلی راحتتتتت بگو خانوادت به من به بچه توهین میکنن بعد میگن شوخیه ..من نمیتونم ببینم کسی شخصیت بچمو داره راحت خورد میکنه به اسم شوخی ..من دیگه خونه مادرت نمیرم اگه گفت منم میام بگو به درک تو هم نیا خونه مادرم...اسی بچت گناه داره شخصیت داره برا خودش نزار هر سگی بیاد بچتو روح و روانشو نابود کنه 

2810