2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم هفت ماهه حاملست بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 24 پست

برای منم همینن

دو روز مونده بود به جشن عقدش میگفت معلوم جشن بگیریم یا نه

همه چیز رو قایم میکنن

بعد ته و توی زندگی منو کامل درمیارن

منم تازگیا هیچیو نمیگم ولی بهشون برمیخوره و ناراحت میشن و دعوا میکنن که هیچیو به ما نمیگین🤣

چ حساسی..حالا نگه..الان بدونی یا دوماه دیگه چ توفیری داره بحالت

هیچی ولی خب شوهرم و مادرشوهرم ازش میپرسن هم همینو میگه یا مثلاً به هیچکس نگفتم حاملست تا چهارماهگیش

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضیا قایم میکنن منم لجم میگیره اه اهمثلا نمی‌گن دختره یا پسرک چی مثلادیگه ازش هیچی نپرسهیچ‌یم بهش ن ...

نه من نپرسیدم اصن همسرم پرسید اینجوری گفت من اصلا برام مهم نیست که بخوام فضولی کنم از آدم فضول هم متنفرم

دقیقا همچین آدمی دور و برم دارم و از قصد هیچی نپرسیدم چون‌میدونستم میخواد از این اداها دربیارههمچین ...

منم نپرسیدم اصن به من چه که بپرسم ولی خیلی کلاس می‌ذاره و ادا داره خانوم در حالی که شوهرش پیش خودمون گفت چرا باید پول بیمارستان خصوصی بدم میزاد خودش دیگه🤣

اتفاقا نباید اصلا از چنین ادمایی سوال کرد تا تو حسرت بمونن ک طرف براش اهمیت نداره

منم همینطورم دقیقا دلمم نمی‌خواد کسی تو کارم فضولی کنه یا برعکس

تا اخر بارداری خواهرشوهرم نفهمیدم بچه هاشون چه جنسیتی هستن وقتی هم دنیا اومدن تا دوماهنرفتم خونشون و بازم جنسیت بچه هاشونو نفهمیدم تا ماه هفتم حاملگیشونم اصلا متوجه نشدم که حامله هستن😂😂😵‍💫😵‍💫 بی خیال تر از من انگار وجود نداره

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
هیچی ولی خب شوهرم و مادرشوهرم ازش میپرسن هم همینو میگه یا مثلاً به هیچکس نگفتم حاملست تا چهارماهگیش

اصولا تا 18هفتگی ب کسی نمیگن ک اگه خدایی نکرده ناقص بود بتونن سقط کنن و یاخطر سقط برطرف شده باشه..اکثرا همینطورا...من ک خودم ب شخصه همین ک جوابم مثبت بشه ب اطرافیانم میگم