2777
2789
عنوان

بچه هام کلههه همو کندن

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 68 پست
حق داری واقعااا خسته کنندست

خودشم میچسبن بهم دیگه ول نمیکنن 

یعنی هی اروم میگم بعد داد میزنم باز محل نمیدن میگم بلند شم جفتتون رو زدم جدا میشن پسر کوچیکم که شره کامله اصلا کوتاه نمیاد 

ستاره میزنم به دیوار یه ذره کنترل میشن 

خدا حفظشون کنه🤩همین وروجک 3ماهه بزرگ شه داداششو میزنه 😂

مرسی عزیزم ♥️ 

اره خواهرم میگه اتفاقا چون دخترا زورگو ترن😂♥️

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلییی تلاشمو میکنم ...هیچی نمیگم هی میان پیشم تعریف میکنن ...بعد که مثلا میگم دخترم تو بزرگتری نارا ...

عزیزم من بچه دومم تازه دنیا اومده طبق تجربه م حرف نمی‌زنم طبق مطالعه حرف میزنم این حرف که تو بزرگتری به شدت روان بچه رو داغون می‌کنه 

نگو این حرفو 

بدون اینکه قضاوت کنی ماجرا رو گوش بده و بهشون کمک کن یه فکری برای حل مسأله پیدا کنن  

مثلا یکی با اعتراض اومده پیشت میگه فلانی مداد منو شکونده اون یکی رو صدا بزن ماجرا رو از زبون اون هم بشنو بعد با جفتشون همدلی کن 

اینجا یه مداد شکسته و یه دفتر خط خطی داریم 

فلانی به نظر میرسه از اینکه مدادت شکسته به شدت ناراحت شدی انقدر ناراحت شدی که بخوای عصبانی بشی 

بعد رو به اون یکی شما هم چون دیدی دفترت خط خطی شده به حدی عصبانی شدی در حدی که بخوای مداد فلانی رو بشکنی 

اینجا یه مداد شکسته داریم و یه دفتر خط خطی که باعث عصبانیت هر دو نفر تون شده 

به نظرتون چی کار میشه کرد که هر دو نفر تون راضی باشید ؟ اصلا مجبور نکن به عذر خواهی مفاهیم ارزشی رو توی صحبت و گفتگو ها به بچه باید منتقل کنی اون لحظه فقط جو رو بدون اینکه حق رو به کسی بدی و قاضی باشی آروم کن و دعوت شون کن که فکر کنن و برای مشکلی که وجود داره یه راه حل پیدا کنن 

فقط یه قانون داشته باش کتک زدن همدیگه در هر صورتی به هر علتی ممنوعه ولی دعوا آزاده بچه باید دعوا کنه تا به مرور یاد بگیره چطوری تعامل کنه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
عزیزم من بچه دومم تازه دنیا اومده طبق تجربه م حرف نمی‌زنم طبق مطالعه حرف میزنم این حرف که تو بزرگتری ...

بله کاملاااا درست میگین من واقعااا به دلیل مشغله ای که داشتم واقعاااا توی موضوع کوتاهی کردم ....الان که فکر میکنم باید با حوصله تر باشم بیشتر وقت بزارم

بله کاملاااا درست میگین من واقعااا به دلیل مشغله ای که داشتم واقعاااا توی موضوع کوتاهی کردم ....الان ...

آره قربونت برم خدا رو شکر که خودت آگاهی ، یه ذره طبیعی هم هست آدم مشغولیت پیدا می‌کنه یه سری چیزا رو یادش می‌ره که باید بهشون توجه می‌کرده ولی جای نگرانی نیست باز برمیگردی به اصل خودت و خدا رو شکر مسیر ارتباط با بچه ها قطع شدنی نیست میشه دوباره درستش کرد 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳