من یه دختر ۱۰ ساله و یه پسر ۷ ساله دارم. خیلی وقتا سر چیزای کوچیک با هم دعوا میکنن و خونه رو پر از سروصدا میکنن. نمیخوام همیشه بینشون داوری کنم یا طرف یکی رو بگیرم. شما چه تجربهای دارین؟ چی کار کنم کمتر دعوا کنن و یاد بگیرن با هم بهتر کنار بیان
بزا بزنن همو.من البته یکی دارم ولی دخترن و برادرزادم همسنن.انقد کتک کاری داشتن.دخالت نمیکردم گاهی میگفتم فقط چه زدنیه؟محکم تر بزنین.موهاشو بکش لگد بزن... بیچاره ها هنگ میکردن خودشون دیگه نمیزدن همو😂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره باید مرتب باشون در مورد حس حمایت و پشتیبانی از هم صحبت کنید
شوهرتون باید باهاشون حرف بزنه
یجوری بینشون اتحاد درست کنید
کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
خیلییی تلاشمو میکنم ...هیچی نمیگم هی میان پیشم تعریف میکنن ...بعد که مثلا میگم دخترم تو بزرگتری ناراحت میشه میگه مامان چرا اینو میگییی...پسرمم میگه همش حق و میدی به اون😂😂😂