2777
2789
عنوان

گذشتمو تو جمع مسخره میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 30 پست

شما باید اول این قضیه رو برا خودتون حل کنید اگه من حس‌کنم زشت و بد تیپ و بد هیکلم وقتی میرم جایی تا یکی نگاهم کنه پیش خودم میگم دیدی اینم فهمید الان داره به شکمم یا لباسام نگاه میکنه درحالیکه شاید داره مثلا به چشمام نگاه میکنه و فکر میکنه چه چشمای قشنگی داره فلانی . 

شمام خودت زیادی زوم کردی رو‌مدرسه و بقیه میبینن زیادی حساسی اذیتت میکنن 

فقط خاله خان باجی های احمق که به جز بچه داری هیچی بلد نیستن میشینن درباره مدرسه ای که صد سال پیش توش درس خوندن پز میدن

حتی دانشگاه هم پز دادن نداره چه برسه مدرسه😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کس مسخرتون کرد یا غیبتتون رو کرد بفرمایید:لاک پشت ۱۰۰ سال عمر می‌کنهجواب دندان شکن!یا بفرمایید:من ...

چقدر فلسفی

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
شما باید اول این قضیه رو برا خودتون حل کنید اگه من حس‌کنم زشت و بد تیپ و بد هیکلم وقتی میرم جایی تا ...

اصلا حساسیت نشون نمیدن اونروز بحث مدرسه شد بعد ده سال اقا مدرسه منو یادش افتاد جلوی عروسای دو هزاری عمم مسخرم کرد 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

فقط خاله خان باجی های احمق که به جز بچه داری هیچی بلد نیستن میشینن درباره مدرسه ای که صد سال پیش توش ...

افرین جمله اخرت خیلی جواب خوبیع

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اصلا ارزش ناراحت شدت نداره به این چرتوپرتا چطور بهم می‌ریزی دلت خوشه هاااا

بچه های دیگه مدارس خوب درس خوندن ، غیرانتفایی های عالی درس خوندن عروس عمم تا این حرفو شنید اومد بلند گفت ولی من نمونه دولتی درس خوندم برام حسابی احترام قائل بودند ... 

از این بابت احساس کردم جلوی جمع خورد شدم 

اصلا حساسیت نشون نمیدن اونروز بحث مدرسه شد بعد ده سال اقا مدرسه منو یادش افتاد جلوی عروسای دو هزاری ...

کی شوهرت؟ 

باید جدی میگفتی یاد بگیر بقیه رو برای چیزی که نقشی توش نداشتن مسخره نکنی و اگه راست میگی بجاش دنبال چیزی تو‌خودت باشی که خودت شخصا به دستش اوردی و بهش افتخار کنی این کاریه ادمای با شعور انجام میدن 

کی شوهرت؟ باید جدی میگفتی یاد بگیر بقیه رو برای چیزی که نقشی توش نداشتن مسخره نکنی و اگه راست میگی ب ...

نه عروس عمم گقت نمونه دولتی درس خوندم 

کی شوهرت؟ باید جدی میگفتی یاد بگیر بقیه رو برای چیزی که نقشی توش نداشتن مسخره نکنی و اگه راست میگی ب ...

دفعه بعدی بگو تهشم اضافه کن تو حدرسه دوهزاری من انسانیتو یادمون دادن ولی ظاهرا تو مدرسه اظرافی شما یادتون ندادن 

به درک وقتی قد گاو شعور نداره مدرسه نمونه دولتی و طویله فرق چندانی نداره

اخه دروغ میگفت ، قبل ازدواج خانم گفته بوده لیسانس دارم بعدا دروغش در اومد که باباش اجازه نداده بره دانشگاه ولی به روش نیاوردیم ، از این میسوزم گذشته منو جلوی اون سفره میکنند دور برش میداره 

دفعه دیگه بگو عمو جون درسته من مدرسه احمقا درس خوندم ولی شعورم از شما که مدرسه زرنگا درس خوندین بیشتره ، چون میدونم هر حرفی جایی و مکانی داره ولی شما نمیدونین . 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
2810