2777
2789
عنوان

گذشتمو تو جمع مسخره میکنند

1 بازدید | 30 پست

من الان متاهلم زندگی خوبی دارم خودمم پیشرفت کردم از نظر مالی و ظاهری و ... چیزی کم ندارم

ولی بچگیا مادرپدرم با اینکه خیلی برام خرج‌ میکردن ولی منو مدارس داغون ثبت نام میکردند

دبیرستانم یه مدرسه افتضاح بود که من میخواستم از اونجا در بیام ولی نه مدیر پروندمو میداد نه مادرم حمایت میکرد

ولی شاگرد زرنگ بودم

الان هر وقت میرم تو جمع عموم با حالت مسخره و با صپای بلند میگه اره تو مدرست مدرسه احمقا بود ، همه معلمات به درد نخور بودند ( چند بار اومده بود دنبالم تو مدرسه ) اونجا کجا بود تو توش درس خوندی و میخنده ...

خودش برا دخترش که بچه مدرسه ایه حسابی خرج میکنه و مایه میزاره

ولی من ناراحتیم از اینه این حرفو تو جمع جلوی عروسای دیگه که کلی باهام رقابت دارن و شوهر من میزنه واقعا اعصابم بهم میریزه ...

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

جالش اینجاست عروس عمم از من متنفره خیلی باهام کل کل داره تا این حرفو شنید با خنده گفت ولی من نمونه دولتی بهترین مدرسه درس خوندم کلی اونجا احترام داشتم ...

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این حرفارو میزنه که چی بشه؟ مرتیکه ی ابله

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
از الان بچش بگو

میگم به بچش خیلی میرسه 

نمیدونستم نمونه خوندن پوئن مثبتهمن اصلا فراموش کرده بودم

اونجا واسش ر..ده بودن 

این حرفارو میزنه که چی بشه؟ مرتیکه ی ابله

مسخره میکنه تا الان سومین باره که گفته منم گفتم خب پروندمو نمیدادن ولی بازم با صدای بلند میگه و میخنده

هر کس مسخرتون کرد یا غیبتتون رو کرد بفرمایید:

لاک پشت ۱۰۰ سال عمر می‌کنه

جواب دندان شکن!

یا بفرمایید:

من اگر نیکنم وگر بد تو برو خود را باش

هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
مسخره میکنه تا الان سومین باره که گفته منم گفتم خب پروندمو نمیدادن ولی بازم با صدای بلند میگه و میخن ...

بگو این چیزا چ ربطی ب الان داره ،مگه مدرسه اینده ادمو تضمین میکنه ، اگه اینطوریه اینده دخترو خودتم میبینم ، با خنده بگو بترکه

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
2810